Kan du reparere en revnet plade Foundation?

October 23

Kan du reparere en revnet plade Foundation?

Fundamentet for dit hjem overfører vægten af dit hus og alt inde i det (herunder dig) til rock eller jord, der er nedenunder. Vedligeholdelse af dit fundament er yderst vigtig, fordi den sikkerhed og stabilitet i dit hjem kan blive kompromitteret, hvis fundamentet bliver beskadiget.

Forhindrer revner

Beton er stærk byggemateriale, men når det bruges som et fundament for et hus, det kan udvikle revner over tid. Disse revner kan være forårsaget af ting som ekstreme temperaturforandringer (resulterende nedfrysning og optøning af jorden); ændringer i jorden fugt, der forårsager jord til at svulme op og skrumpe; jorden bevæger sig under instituttet; og seismiske begivenheder, (som ikke refererer til jordskælv i dette tilfælde, men forsætlige sprængning sker at rydde rock i et stenbrud eller seismiske analyser udført i olie-og gasudvinding). Mens du ikke kunne stoppe seismiske undersøgelser eller sprængning, kunne du gå til domstolene at forsøge at få virksomheder til at betale for eventuelle reparationer. Der er nogle skridt du kan tage for at forhindre revner i begyndelsen, men. I en tør periode (når jorden ville skrumpe som fugt forsvinder), vand på plænen omkring dit hus i et ensartet mønster for at bevare stabiliteten i jorden. Sørg for, at jorden på overfladen er højere end den omgivende jord, således at vand afløb væk og ikke pool mod fundamentet. Og ikke plante store træer eller for mange buske tæt på instituttet, fordi rodsystem kan fjerne for meget fugt fra jorden, eller selv skubbe mod fundamentet og skade det.

Reparation af revner

Hvis du ender at få et knæk i din foundation, er den gode nyhed, at du kan ordne det forholdsvis let. Den første ting du skal gøre er, bestemme, hvad der præcis forårsager knæk. (Dette kan du leje en en virksomhed, der håndterer foundation reparationsarbejde.) Bruge en hammer og mejsel til at gøre knæk mindst en tomme dyb, skære nedenunder sider af revnen, og fjern derefter alle støv og snavs med en shop vac. blande nogle konkrete lappe sammensatte, og bruge en murske til at udfylde knæk med den lappe sammensatte. (Meget knæk, lidt som du gør dette, og brug murske til at tørre væk overskydende materiale, og sørg for, at den lappe sammensatte er selv med overfladen af slab.) For at hjælpe patch kur, let drys det med vand flere gange om dagen for omkring en uge, derefter dække det med konkret sealer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com