Kræver et varmelegeme skab en røgalarm?

August 3

Kræver et varmelegeme skab en røgalarm?

Når du skriver op dit hjem sikkerhedscheckliste, bør røgdetektorer nemt være øverst på listen. Hvor man kan placere dem kan være den vanskelige del. Nogle områder kan synes som om de har brug for en røgalarm, når de virkelig ikke.

Hvor røg detektorer er påkrævet

Mest bolig sikkerhed koder stat at røgdetektorer er nødvendige i ethvert sovende rum, der defineres som et værelse med et skab. De er også nødvendige i ethvert område fører til sove værelser, såsom en entre eller stue. En røgalarm skal være på hvert niveau, herunder kælderen, Sacramento boliger og ombygningen agentur.

Hvorfor du tror måske, det er nødvendigt

Gasvandvarmere har en pilot lys, der kunne synes at være en potentiel sikkerhedsrisiko. Det kan synes, at hvis pilot lyset går, gas vil fortsat flow gennem ventilen pilot lys ind i dit hjem, at skabe en potentiel eksplosion. Heldigvis, pilot lys ventiler er udstyret til at afskære gasflow i tilfælde af din pilot lys går ud.

Vandvarmer skab forordninger

En væsentlig årsag det ikke bør være nødvendigt at placere en røgalarm i en vand opvarmningsanlægget skab er, at der aldrig bør være varer, der opbevares i skabet, så der skulle være nogen brændbare materialer kan forårsage brand. Enhver reguleret lejebolig vil specifikt oplyse at beboere skal aldrig bruge vand opvarmningsanlægget skabe til opbevaring, da det kan være ganske farligt på grund af de høje temperaturer.

Ikke påkrævet, men dit valg

Mens røgalarm forordninger ikke kræver beboere til at placere dem i vand opvarmningsanlægget skabene, hvis du ville føle bedre at have en i skabet kan du placere en der. Dog røgdetektorer er bygget til at opdage enhver partikel i luften, og undertiden pres bliver frigivet fra vandvarmeren kunne rejse alarm, som kunne blive skærpende. Du kan være bedre tjent med at placere røgalarm udenfor skabet men stadig i sin nærhed.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com