Sådan installeres en halv omgang rullet tagdækning

August 3

Sådan installeres en halv omgang rullet tagdækning

Standard halv lap rullet tagdækning er en 90-lb. bitumen baseret fibrøst tagpap, der er egnet til bræmme installation på flad og lav skråt tag med et minimum 1/12 pitch. 36-tommer bredde rullet tagdækning består af en 17-tommer bred mineral kornet belægning og en 19-tommer bred glat overflade, der giver en dobbelt lag skjult lukkesystem. Den en halv omgang tagdækning ruller kommer i 50 fødder længder og skal installere i omgivende temperaturer over 45 grader Fahrenheit at forhindre overflade revner. Installationsproceduren er ligetil og afhænger af korrekt forberedelse teknikker kan fuldføres tagdækning-projektet.

Instruktioner

•Installer et tag dæk af et minimum 1/2-inch tagdækning klasse krydsfiner eller OSB tilsvarende til den korrekte substrat for en halv omgang rullet tagdækning. Bruger en push-kosten, feje dækket af murbrokker og grus til at fjerne overfladen af materiale, der kan skade tagpap.

•Brug en hobbykniv og lige kant, skære længder af rullet tagdækning til størrelsen efter bredden af dit tag. Den rullede tagdækning gælder parallel til eave kanten eller parallelt med den laveste tag kant. Omfatte en 1/2-inch udhæng til begge sider af taget til vandets afstrømning.

•Anvend en hobbykniv til at skære langs joinforbindelse mellem de mineralske belægning og den glatte overflade på en længde af valsede tagdækning. Placer det glatte stykke langs den laveste skråning kant eller eave kant på taget. Bruger 1 1/2-inch tagdækning negle og en sømpistol, fastgør filt i position 4-tomme mellemrum langs eave og side kanter og 12-tomme mellemrum langs kanten modsat eave kant.

•Pour tagdækning tjære i en maling bakke og bruge en maling rulle til at anvende tar over overfladen af den installerede filt. Placer en fuld bredde af en halv omgang tagdækning over installerede filt, så det hænger ud eave kant og sidekanter af en 1/2 tommer.

•Fasten det på plads langs sidekanterne af de glatte halv lap med tre ligeligt fordelte negle. Fastgør 1 tommer i fra den glatte halv lap kant langs dens længde på 12-tommer intervaller og en yderligere række af negle inset 1 tommer i fra den kornede join på glatte halv lap overflade.

•Applicer tagdækning tar glatte halv lap overflade, som du lige har installeret. Placer den næste længde over tjære, så den kornede kant butts op til kornet kanten af den tidligere længde. Fastgør filt i stilling på samme måde som før og sørg for at du søm i den glatte halv skød kun.

•Fortsæt installere tagdækning bruge samme procedure til at producere en bræmme dobbelt lagdelt program med en skjult fastener system for en halv omgang rullet tagsten.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com