DIY Hvordan du klippe Cement fliser

October 24

DIY Hvordan du klippe Cement fliser

Cement fliser, også kendt som beton pavers, er almindeligt anvendt til udvendig gårdhave gangbroer og udvendige brolagt veje, men de bruges også til indkørsler, trin og terrasser. Uanset hvordan de bruges, på et tidspunkt skal de skæres til at passe, og fordi de er sammensat primært af cement, de har brug for enten en speciel teknik, specialværktøj eller begge til at få arbejdet gjort korrekt.

Instruktioner

Med en våd så

•Measure brolægger skæres med et målebånd, og markere linjen skæring. En sort oliekridt fungerer bedst for denne ansøgning.

•Sæt brolægger på våde så tabel og sørg for saw reservoir er fyldt med vand. Linje mark på udlægningsmaskiner med diamant kniven.

•Drej på våde så, og skubbe brolægger mod bladet. Tillad saven til at skære brolægger, og Tving brolægger i bladet alle hurtigere end det vil skære. Diamantklinger skåret langsomt, i modsætning til træ savklinger, og derfor tager det let, mens fodring brolægger i bladet vil resultere i en god, ren lige skæres.

Med en Hammer og mejsel

•Measure brolægger skal skæres med et målebånd og mark skære linjen. En sort oliekridt fungerer bedst for denne ansøgning. Linjen skal udvide omkring hele brolægger, side til side, kant til kant.

•Anbring mejsel på den markerede linje og begynde at banke hovedet med en hammer. Du ønsker at gøre en tilhugget linje, hvor den markerede linje er, og fortsætte handlingen går helt rundt brolægger. Ikke trykke hårdt, lige nok til chip væk stykker af cement omkring hele brolægger.

•Strike udlægningsmaskiner hårdt på siden til at blive kasseret. Det vil knæk og bryde direkte på linjen tilhugget. Jo dybere tilhugget linjen, jo lettere brolægger bliver delt i to, og den mindre kraft, der vil være nødvendige, når slående.

Tips & advarsler

  • En murværk så blade på begge chop så og en puslespil vil også med held skæres asfaltudlæggere. Men så meget støv vil blive oprettet, at en respiration maske vil være nødvendige for at beskytte dine lunger. Ved hjælp af en våd sav, som kan lejes på de fleste isenkræmmere, er en langt bedre og nemmere måde at skære fliser uden støv flyver sundhedsrisikoen.
  • Altid bære handsker og sikkerhedsbriller, når skære asfaltudlæggere.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com