Sådan bruges en PVA moppe

August 5

Sådan bruges en PVA moppe

PVA mops er nem at bruge svamp mops. Der er en bred vifte af PVA svamp moppe designs, der kan bruges som engangs eller genanvendelige mops. Mops kommer med forskellige svamp sugeevne, hoved design og størrelse til at tackle forskellige jobs. PVA mops findes i købmandsforretninger, isenkræmmere og andre hjem forsyning butikker og er en billig, men effektiv måde til at moppe dit gulv. Hvordan du bruger dit mop vil afhænge af typen af PVA mop du køber.

Instruktioner

•Mix en del vand med en del rengøring løsning. Varmt vand desinficerer bedre end kolde, ifølge University of California Davis Husdyrvidenskab.

•Submerge svamp del af mop i rengøring løsning.

•Træk svamp ud af den løsning, holde det over spand eller vask. Træk håndtaget over svamp hovedet at vride svampen ud. De fleste PVA modeller trækker svampen selv to stænger når niveauet er trukket op. Dette får størstedelen af vand/løsning ud af svamp.

•MOP gulvet begynder i et hjørne og arbejde din vej ud af lokalet. Re nedsænkes svamp og vride det ud efter behov. Nogle modeller har en nylon stritter pad på kanten til at skrubbe tunge snavs områder. Andre modeller ikke og kræver mere insisterende skrubbe med på svamp.

•Tillad gulvet for at tørre. Ren moppen ved at køre det under varmt vand. Tillad svamp til at absorbere vand og så vride det mens stadig under vandet. Nogle modeller har flytbare eller udskiftning svampe. Hvis du har en af disse modeller, fjerne svamp med frigørelseshåndtaget eller skubbe den ud. Ren svampen, som angivet af producentens etiket.

Tips & advarsler

  • Når opsamlingsoverførsel, aldrig blande klor-baserede rensevæsker med ammoniak-baserede rensevæsker. Dette kan føre til giftige gasser frigives til luften, eventuelt forgiftning de udsættes for røg.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com