Badekar Caulking værktøjer

October 24

Badekar Caulking værktøjer

Caulking omkring kanten af et badekar er vigtig, fordi den forhindrer dryp bag karret, som kan ødelægge gulve og endda dryppe lavere etager, loft beskadiger vand. Ophobning af vand kan også forårsage mug til form, fører til sundhedsproblemer. Udfører en god tætning job kræver brug af rette værktøjer og anvende caulk korrekt.

Instruktioner

•Fjern den gamle caulk med en flad skraber skraber, der gør et bedre job end en standard hobbykniv. Bruge bladet af en skraber til at fjerne den gamle caulk fra væggen og overfladen af karret. Alle de gamle caulk skal fjernes før du anvender nye caulk.

•Rengør området hvor gamle caulk blev fjernet, ved hjælp af mineralske spiritus og en gammel klud. Den mineralske spiritus vil opløse partikler af gamle caulk at forblive og fjerne fugt fra området, da det tørrer. En god tætning job afhænger delvist, på overfladen at være så tør som muligt.

•Læg en ny tube af god kvalitet badeværelse caulk i fugepistol. Klip enden af røret med en 45-graders vinkel, med en hobbykniv. Ved hjælp af en fugepistol i stedet for et squeeze-rør vil sikre en bedre perle af caulk anvendes rundt i kanten af karret og være lettere at glatte ind i sprækker med fingeren.

Tips & advarsler

  • En billig caulk udjævning værktøj kan udglatte caulk, men ved hjælp af dine fingre er faktisk nemmere og giver et bedre resultat.
  • Du skal muligvis en lang søm at punktere caulk efter afskære spidsen.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com