Hvordan kan du tage ned Mini Blinds?

August 5

Hvordan kan du tage ned Mini Blinds?

Mini blinds er en af de mest populære vindue behandlinger for boliger i dag. Disse blinds er billig og nem at betjene, og de forskellige stilarter og farver gør det let at koordinere med næsten ethvert hjem decor. Selv om de fleste mennesker kan finde ud af, hvordan du installerer dem, er det en anden proces til at fjerne dem. Der kan være to parenteser: Fastgør beslagene og center-støtte beslag. Det tager kun et par værktøjer til at tage ned blinds dig selv.

Instruktioner

•Mini blinds er placeret i snap parentes ved at skubbe dem på bagsiden af parenteser og derefter flytte den glidende snap på plads på forsiden af beslaget, indtil det låser på plads. Så for at fjerne dem, starte ved at skubbe snaps fra beslag i hver ende af blinds. Hvis snaps er vanskelige at slide, prøve at gribe dem med tænger (needle-næse tænger kan virke bedst) og skubbe dem væk fra beslaget. Hvis blinds er plast, ikke lægge for meget pres på snap--kunne det bryde.

•Tag mini blinds ud ved at løfte dem og skubbe dem ud af den åbne front rum af parenteser.

•Hvis du ikke lægger blinds tilbage op--efter en rengøring, fjerne sige--de skruer, der holder de kantede parenteser i sted ved at dreje den mod uret skruetrækker.

•Tag parentes ud af vinduet ramme efter skruerne er blevet løsnet og fjernet.

Tips & advarsler

  • Fjerne store blinds, der har center støtte beslag på samme måde, men Skru støtte midtpunkt, før du forsøger at løfte blinds ud af parenteser.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com