Miracle-Gro potning jord oplysninger

August 6

Scotts virksomhed, startet i 1868 blev Scotts Miracle-Gro Company i 1995, da det fusionerede med Miracle-Gro. Miracle-Gro potning jord, produceret af firmaet, giver næringsstoffer til dine planter og hjælpe dem med at vokse. Du kan købe Miracle-Gro potning jord på hjem forbedring og isenkræmmere.

Funktion

I container jord er bare for dine planter i containere og Potter, og denne jord har næringsstoffer, der feed dine planter til mellem tre og seks måneder. Du kan bruge denne jord til både udendørs og indendørs container planter, og du kan bruge denne jord til plantning af nye eller re potning gamle planter. Miracle-Gro potning jord indeholder normalt kompost, sphagnum, komposteret kokos skrog og perlite. Disse komponenter både giver mad til dit anlæg og fastholde vand for at holde anlægget mod udtørring. Jord har også gødning allerede føjet til det, som hjælper container haver, der har brug for mere mad end standard haver.

Typer

Miracle-Gro tilbyder ni økologisk, standard og specielle pottemuld jordbund. For eksempel, Miracle-Gro fugt kontrol potning Mix holder op til 33 procent ekstra vand i forhold til traditionelle pottemuld, og det frigiver det som din plante behov for det, at sikre, at du ikke under - eller over vand dit anlæg. Denne blanding er tilgængelig i størrelser spænder fra 8-qt. til 64-qt. poser. Miracle-Gro sælger også jord lavet specielt til visse typer af planter. For eksempel, er Miracle-Gro African Violet potning Mix let syrlig, fordi der er, afrikanske violer har brug for. Denne type af jord findes kun i 8-qt. poser.

Hvordan man bruger

Brug altid en pulje, som har et hul i bunden for dræning. Fyld din gryde op omkring en tredjedel af vejen med pottemuld, og derefter opdele anlægget rodklump. Sætte planten i pottemuld, og derefter fylde beholderen med flere pottemuld indtil det dækker rødderne af anlægget. Vand din plante, og lad grundigt afløb. Bruge jorden når du plante nye planter, eller når du re potning ældre planter.

Advarsler

Brug kun denne pottemuld til container planter. Aldrig brug for i jorden planter. Miracle-Gro produkter er sikre for spiselige planter, men du skal vaske frugt eller grøntsager før du spiser dem. Aldrig, men bruge enhver pottemuld, der indeholder insekticider for spiselige planter, da det kan være giftige. Læs altid etiketterne for at finde de bedste pottemuld for dit anlæg.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com