Sådan landskab med Petunias

August 6

Petunias er en sommer-blomstrende etårig, der er nem at dyrke og vedligeholde. Planterne er lavtvoksende, sprawling planter der kan plantes langs bed grænser eller massevis til at tilføje farve og fylde rum i haven. Fås i hvid, blå, lilla, pink, rød og brogede farver, petunias blomstre voldsomt over hele anlægget, at skabe et tæppe i farve. Plante petunias i en placering, der modtager mindst seks timers sol om dagen for at holde dem blomstrer hele sommeren. Landskabspleje med petunias er en nem måde at tilføje farve til din landskab.

Instruktioner

•Find en seng placering, der er i fuld sol med veldrænet jord. Arbejde økologisk kompost i jorden med en pitchfork.

•Dig huller i seng 12-24 inches fra hinanden og så dybt som plantens pot. Planlægge placeringen af hver plante til at skabe det look, du ønsker at opnå. Plant de ensfarvede petunias sammen for at skabe linjer, bølger eller ternet mønstre i haven. Eller plante en blanding af farver, så de alle passer sammen. Indstille hver plante ved siden af hullet det vil blive plantet i.

•Løsn pot fra omkring rodsystem ved forsigtigt at trykke på det indtil planten glider ud. Indstille rodsystem af hver plante ind i sit hul. Dække rødderne med jord og klappe jorden ned med hænderne. Vand planterne grundigt umiddelbart efter plantning i sengen.

•Kapacitet planterne hver morgen før solen er på sine varmeste. Anvende en flydende gødning hver 10 til 14 dage ved at følge producentens anvisninger. Befrugtning vil bidrage til at opretholde den plantesundhed samt fremme blomstrende og spredning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com