Sådan Fortæl Hvis du har Spider mider

August 8

Sådan Fortæl Hvis du har Spider mider

Spider mider er meget små skabninger, der trives på din smukke have. I virkeligheden, de er så små (ca. 1/50 af en tomme) at du sandsynligvis ikke kan se dem uden ved hjælp af et forstørrelsesglas. Trods deres størrelse, kan spider mider betale en nasty vejafgift på både indendørs og udendørs haver. Det er derfor det er vigtigt at identificere tilstedeværelsen af spider mider straks. Når du har fastslået, at de eksisterer, kan du hurtigt fjerne dem fra dine planter, før de omfattende skade din have.

Instruktioner

•Undersøg bladene af planterne for spider mider. Uden et forstørrelsesglas vises mider som små ovale pletter der varierer i farve fra hvid til en rødlig-brun. De skjule ofte på undersiden af bladene.

•Brug et forstørrelsesglas, hvis du er usikker på, hvorvidt de små pletter er, faktisk, spider mider. Under lup vil du være i stand til at udfærdige en oval-formet organ med otte ben og en fremspringende hoved.

•Look for tynde webs mellem bladene. Spider mite webs er tynd nok, at de ikke kan være synlig, medmindre du komme tæt at undersøge dem. Webs er et næsten klare tegn på, at spider mider er til stede.

•Andre tegn på spider mider omfatter misfarvede blade, blade, der ser støvede og usædvanlige udgydelse af blade.

•Hold et ark almindeligt hvidt papir under anlægget. Ryste planten kraftigt for at banke spider mider fra bladene. Hvis mider er til stede, vil de være let synlige på papiret.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com