Sådan køber du en 14-fods trin stige

August 10

En god trappestige vil sidst en levetid, så sørg for at du køber den rigtige stigen til alle dine behov. Selvom du bør overveje pris, når du køber en stige, bør det ikke være den eneste faktor. Sikkerheden bør være din første bekymring og en kvalitet stige, når de anvendes korrekt, vil den sikkerhed, som du har brug for. Hvis du er usikker, hvis du køber den rigtige lasteevne eller grade af stigen, bede en butik sælger om hjælp.

Instruktioner

•Indstil hvis en 14-fods trappestige er passende for dit behov. Med andre ord, hvis du vil bruge denne stigen for maleri og du har højt til loftet i en forstuen, kan du overveje en 16-fods trappestige i stedet. Med en 14-fods trappestige vil du være i stand til sikkert nå en maksimal højde på 18 fod, som en sikker stående niveau på enhver trappestige er det andet trin fra toppen.

•Decide hvis du ønsker at købe et træ, aluminium eller glasfiber trappestige. Der er fordele og ulemper til hver type af stigen. Træ er økonomisk og ikke lede elektricitet, aluminium er let men lede elektricitet, og Glasfiber er stærk og ikke lede elektricitet. Uanset hvilken materiale, du vælger, altid huske at alle stiger skal kontrolleres årligt for strukturel sikkerhed, som der er mulighed for at pådrage sig skader når gemt.

•Indstil Hvad grade trappestige du kræver. Grade bestemmes af bæreevne, og lasteevne er din vægt og vægten af de materialer, som du vil være lastet op på stigen med dig. Tilgængelige kvaliteter er (fra den laveste belastning kapacitet til de højeste) husstand, kommercielle (II), industrielle, tunge industri- og erhvervskunder (IAA).

•Look for kvalitet funktioner. Trappen i et træ trappestige bør have metal armering stænger, og metal Trappestiger bør have plastik eller gummi skridsikker fødder samt skridsikre trapper.

•Undersøg trappestige for eventuelle fejl inden du køber. Der bør ikke være nogen knuder, opdeler eller revner i træ et træ trappestige. En metal trappestige bør ikke har bøjet trapper eller sideskinner. Trappestige skal føle sig støt og ikke vaklende.

Tips & advarsler

  • Husk at læse alle sikkerhedsanvisninger før du bruger din nye stigen.
  • Altid placere stigen på en jævn og flad overflade. Sørg altid for at stigen er helt åben og at sprederen er låst. Holde din vægt i midten af stigen og ikke skifte det fra én side til en anden, da dette kan kaste af stigen ud af balance og få det til at vælte. Efterlad ikke en åben stigen uden opsyn. Små børn kan blive fristet til at bestige det, eller det kunne falde og forårsager en ulykke.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com