Hvordan du fjerner maling fra ruskind

August 12

Hvordan du fjerner maling fra ruskind

Ruskind er et fint og skrøbeligt stof. Det er faktisk en slags læder, men meget blødere og med en særlig lodden eller børstet finish. På grund af dets skrøbelige natur er det generelt mindre holdbare og stærke end almindeligt læder. Af samme grunde er pletter sværere at fjerne fra ruskind end fra andre typer af naturlige læder. Pletter fra maling og andre aggressive stoffer er især svært at få off ruskind, men der er løsninger, der kan hjælpe med at fjerne pletten næsten helt.

Instruktioner

•Act straks når du øje på pletten. Som med de fleste former for pletter, er det altid bedre at handle så hurtigt som muligt. Chancerne for at fjerne en plet helt er bedre, når pletten er friskere.

•SCOOP som meget maling fra ruskind, som du kan med bomuld svaberprøver eller en tør klud. Dette virker kun hvis malingen pletten er stadig våd. Vær omhyggelig med ikke at sprede plet; SCOOP forsigtigt og langsomt og aldrig krydse den pletten kanter.

•Scrape som meget maling som du kan med en plastic kniv. Denne metode vil arbejde på ældre pletter, der allerede er tør og hærdet. Du kan også bruge en metaltråd svamp, så længe det ikke er for aggressiv og slibende.

•Forbered en blanding af varmt vand og mild flydende vaskemiddel eller parabol sæbe. Bland de to i en plastik skål dybt nok til at gøre en skum uden at få væsken.

•Applicer skum fra skål på en blød svamp og gnid pletten med det. Dette er nødvendigt fordi ruskind ikke er meningen at være vådt eller gennemvædet med vand; tør og halvtør metoder til rengøring er det sikreste valg. Du kan bruge en parabol svamp, så længe det ikke er for groft kværnet. Gnid hele pletten og forsøge at fjerne så meget maling som muligt.

•Sæt nogle kommercielle læder rensevæske på en tør klud og gnide malingen pletter i en cirkulær bevægelse. Tillad område at tørre grundigt men først holde et tørt håndklæde over det til at opsuge den overskydende læder renere.

•Kontakt et professionelt Renseri hvis pletten ikke forsvinder. Bemærk, at vandbaseret maling er generelt meget nemmere at fjerne end oliebaseret maling. Oliebaseret maling efterlader området lidt forskellige eller endda semi-beskadiget efter Pletfjerning.

Tips & advarsler

  • Hvis malingen er acryl eller bil maling, prøv at lægge tøjet i fryseren i et stykke tid. Dette vil gøre overfladen af maling plet, sprøde og lettere at fjerne med en plastic kniv.
  • Brug aldrig acetone eller andre aggressive kemikalier på ruskind, fordi det er en følsom struktur, der kan nemt blive beskadiget.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com