Små buske for en solrig beliggenhed

August 12

Når du planlægger landskabspleje for et nyt hjem eller en remodeling projekt til en eksisterende yard, er det vigtigt at overveje faktorer som belysning og størrelse. Observere, hvordan solen skinner på dit hjem i løbet af dagen, så du ved, hvilke steder skal buske, der tåler fuld sol. Små buske kan være et godt valg for områder langs fortove, den forreste del af blomsterbede, eller steder hvor sigtbarheden er vigtige, såsom under windows.

Blå stjerne enebær

En lav vedligeholdelse valg for et solrigt sted er den blå stjerne enebær, som vokser op til 3 fødder højt og 4 fod bred, når moden. Det behøver ikke beskæring og vokser langsomt. Den kan tåle tørke og forskellige jordtyper i U.S. afdeling i landbrug plante hårdførhed zoner 4 til 9. Denne stedsegrønne busk vokser ind i en mounded form og producerer blå kegler, der ligner bær, sammen med stål-blå blade.

Blackfoot Daisy

En blomstrende Busk for fuld-solen websteder er blackfoot Gåseurten, som tager på en sammenklumpe form som det når en modne højde og bredde af 3 fødder. Begynder i slutningen af foråret, dække hvide og gule Tusindfryd med en honning-lignende duft denne plante. Blomsterne vedvarer indtil tidlige efterår. Hvis du bor i et mildt klima, kan du nyde vinteren blomstrer fra denne busk. Du kan vokse i blackfoot daisy i zoner 4 til 11. Det kan lide jord med fremragende dræning og vokser i et moderat tempo.

Dværg Wintercreeper Benved

En hurtigt voksende busk, der kan lide fuld sol, dværg wintercreeper Benved tager en sprede form. Den når op til 3 fod bred men mindre end 6 inches høj ved modenhed. Det kan håndtere jord, der er tør eller moderat fugtig i zoner 5 til 9. Det vil stige hvis understøttet, og Morton Arboretum siger denne sort er mindre modtagelige over for insekt-angreb end sorter med brogede blade. Dens tætte vækst vane gør denne euonymus velegnet som et bunddække. Beskytte det fra vinteren vinden for de bedste resultater.

Tommelise lilla

Hvis du ønsker at tiltrække kolibrier eller sommerfugle til din værftet, overveje Tommelise lilla, som tilbyder meget velduftende lyserøde blomster i midten til slutningen af foråret. Blomstrer kan bruges i blomsterdekorationer. Denne lilla vokser i en mellemlang tempo til en højde og bredde 6 fod ved modenhed. Tommelise syrener er en god pasform for zoner 3 til 7 og tage på en afrundet form. De kan tilpasse sig til tørre eller fugtige steder. Denne busk producerer ikke nogen betydelige fald farve.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com