Hvordan til at neutralisere Red Devil Lye

August 13

Red Devil Lye findes ofte rundt i hjemmet, fordi det er brugt som en drain renere. Når de anvendes korrekt, kan det spise gennem hårde blokeringer som hår i minutter og forlade dit afløb klare uden at kalde en blikkenslager. Sæbe beslutningstagere også bruge lud i produktionen af sæbe. Lud er også kendt som natriumhydroxid, og når det kommer i kontakt med huden, kan det medføre alvorlige kemiske forbrændinger.

Instruktioner

•Undgå vand med pulveriseret lud. Når du får noget på din hud, er din første indskydelse at vaske det af. Med pulveriseret lud, vil dette medføre flere forbrændinger. I stedet, slukke området med eddike straks at neutralisere lud.

•Douse flydende lud i vand og derefter i eddike. Hvis du har spildt en flydende lud blandingen på din hud, vaske er med plain eller saltholdigt vand. Med både væske eller pulver lud, skal du behandle de inficerede områder med eddike hurtigst muligt at neutralisere lud. Afhængigt af styrken af lud, vand vil udvande det, og derefter eddike kan stoppe eller bremse den afbrænding oparbejde.

•Tilføj bagepulver. En pasta med bagepulver og vand anvendes til området kan lindre brænde og hjælpe yderligere neutralisere den.

Kortindgangsdør en sundhedsprofessionel. Især hvis brænde er svær, søge lægehjælp omgående.

Tips & advarsler

  • Lud er basisk, og eddike er en sur, så det skaber en balance. I en knivspids, kan andre syrer som citronsaft bruges, mens du søge lægehjælp.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com