Hvordan at reparere elektriske tråd isolering

August 14

Hvordan at reparere elektriske tråd isolering

Elektriske tråd isolering for lampe og apparatet snore er lavet af fleksibel polyvinylchlorid, og elektriske huset ledninger isolering består af et termoplastisk, høj-varme nylonmateriale. Isolering dækker wiren, og det kan være beskadiget gennem daglig brug. Så længe kobberledere inde ledninger ikke er beskadiget, men er isolering repareres. Forskellige former for isolering kræver forskellige former for reparation. Ikke reparere isolering kan føre til yderligere skader til isolering og skader på de kobberledere.

Instruktioner

•Look på den elektriske ledning hvor isoleringen er beskadiget. Hvis wiren er hakker eller skære, reparere wiren før reparation isolering.

•Skub varme-shrink slanger over området beskadigede isolering hvis wiren ikke er en del af en elektrisk forlængerledning eller strømkablet. Bruge en føntørrer eller en varme-shrink pistol til at krympe slangen op på ledningen. Så pak slanger med elektrisk tape.

•Paint flydende elektrisk tape over beskadigede isolering på tunge udvidelse ledninger. Tillad den flydende elektrisk tape til tørre i den tid, der er angivet på produktets etiket. Wrap de tørrede flydende elektriske bånd med almindelig elektrisk tape.

•Sno beskadiget isolering med elektrisk tape på lille ledning reparationer, såsom lampe ledninger og lille apparat snore.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com