Hvordan at slippe af mus med Cassia olie

August 14

Cassia olie, også kendt som kinesisk kanel, er afledt af Cinnamomum cassia, et medlem af familien laurel. Der er mange anvendelser af cassia olie, herunder som en kulinarisk flavoring. På grund af sin stærke duft, er stødt kanel ofte drysses udendørs for at kontrollere gnavere. Anvende denne samme koncept, bruge cassia olie til at slippe af mus indendørs. Hvis cassia olie ikke virker, prøv pebermynte eller fed olie som et alternativ.

Instruktioner

•Rengør så meget som muligt hvor du har set mus eller bevis for mus, såsom mus ekskrementer eller tygges op bøger, at slippe af med hvad tiltrækker dem. Slippe af med avisen stakke, telefonbøger, woodpiles og andre gemmesteder eller fødekilder.

•Våd en klud med cassia olie og tørre ned hvor du så mus eller deres beviser, såsom langs baseboards. Kan du også gå langs ryggen eller backsplash af din bordplade og langs baseboards i dit køkken at holde dem uden for dette område af dit hjem.

•Soak bomuld bolde med cassia olie. Placere dem strategisk rundt i hjemmet, hvor mus eller deres beviser var til stede.

•Udskift bomulden bolde når deres lugt forsvinder ofte inden for tre eller fire dage til at opbevare musene i at komme tilbage. Fortsætte i to eller tre uger, indtil du er sikker på de er væk. Hvis cassia olie ikke virker til at slippe af mus, kan du prøve vatkugler gennemblødt i pebermynte eller fed olie i stedet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com