Hvordan at rengøre en IKEA pude Top

August 14

IKEA er en international kæde af møbler butikker, der sælger eksklusive produkter til rabatpriser. Pude toppe er bløde, tynde puder at passer oven på en madras for ekstra komfort. Da IKEA pude toppe sælges med vaskbart betræk, bør du sjældent skal rense pude toppen, selv. Hvis en plet opsuger gennem dækslet til pude toppen, rengøres på samme måde du ønsker en madras eller polstrede møbler.

Instruktioner

•Tag off pillow-top cover og hvidvaske i varmt vand ved hjælp af almindelige vaskemidler. Hænge det tørre; tør ikke i tørretumbleren.

•Spot-rense pletter med en polstring eller stof renere. Spray det på pletterne let--ikke mætte pude toppen-- og lad det sidde i 5-10 minutter, som anført på etiketten. DUP pletter ud med en klud eller et håndklæde og Gentag derefter med almindeligt vand til skylning. Brug et håndklæde til at suge så meget vand som muligt, når du er færdig.

•Rengør et stort spild med en støvsuger, der har vedhæftet polstring. Følger etikettens anvisninger, men bruger som lidt vand som muligt. Selvom maskinen ekstrakter meget af vandet, stadig duppes med håndklæder bagefter.

•Air-tør pude toppen grundigt før du udskifter coveret; ellers risikerer du at skimmel danner. Det kan tage en eller to dage. For at fremskynde tørringen, tænde en blæser til at blæse mod pude toppen eller åbne din windows, hvis det er varmt ud.

•Sprinkle bagepulver ovenpå pude og efter 20 minutter, støvsuger det op med polstring vedhæftet fil. Dette vil hjælpe fjerne støv og skæl, deodorize og fnug op pude toppen før at sætte dækslet tilbage på.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke ønsker at ændre farven på pude toppen, teste renere i en diskret område først.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com