Tips til at vaske en flytbar Sofa dækning

August 15

At holde din sofa ren reducerer støv og allergener i dit hjem. Derudover gør en ren sofa dit hjem til at se renere og klarere. Aftageligt betræk er tilrådeligt for familier med små børn eller kæledyr eller for enhver sofa, der vil se en masse slid og ælde. Du kan vaske en sofa dækker flere forskellige måder; Check fabrikantens anvisninger på dit cover før vask det.

Spot ren og vakuum

Du kan muligvis rengøre din sofa dækning uden at fjerne den. Bruge slange vedhæftet fil på din støvsuger og pensel det over overfladen af sofa, herunder puder, tilbage og arme. Dermed vil fjerne noget støv og hår, der har akkumuleret. Hvis du spilder en drink eller noget på en lille del af sofa, i stedet for at fjerne hele forsiden, kan du prøve at spotte rengøre pletten. Bruge en polstring cleaner designet til din sofa, anvende den og forsigtigt duppe på pletten. Lad det tørre helt.

Maskinvask

Hvis din sofa har brug for en komplet rengøring, kan du muligvis hvidvaske det derhjemme. Check tag på din sofa dække at se, om det er maskinvaskes. Det er en "W" på tag, kan du vaske det hjemme. Fjern dækslet og vaske det med varmt vand og den blide/delikat cyklus. Du kan prøve maskinen tørring dækning, men det kan være bedst at lade det lufttørre, således at det ikke viger for meget.

Kemisk ren

Nogle aftageligt betræk kan kun være kemisk renset. Det vil sige "tør kun til Rens" eller vil være markeret med et "S" på mærket. Hvis dette er tilfældet, Fjern dækslet og tage det til din lokale renserier. Hvis din sofa dækning er tørre kun til Rens, bruge et opløsningsmiddel baserede home renere for at tørre op ethvert spild straks, således at de ikke har angivet. Holde din dækning søger nye ved ikke at lade det få usædvanligt beskidte mellem vask. Jo mere beskidt din dækning er, jo mindre sandsynligt renere vil være i stand til helt at fjerne alle pletter. Nogle dækker kan være mærket med både S og W, du kan være bedre tjent med at have disse professionelt tør renset i stedet for maskine vask.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com