Vægten af et spabad på et dæk

August 15

Det er svært at slå bekvemmeligheden af træde ud på dine dæk og ind i et varmt karbad efter en lang dag med arbejde. Du kan virkelig slappe af og nyde boblebadet, være sikker på at du korrekt har kompenseret for sin vægt på dine dæk. Hvis du ikke gør det, kunne både karret og dæk blive beskadiget.

Hot Tub vægt

Vægten af et spabad kommer ikke fra selve enheden spabad. Bygget af træ, glasfiber og plast og er spabade ikke så tung til deres størrelse. I stedet kommer vægten fra vandet inde hot tub, såvel som de badende, der bruger den. Et varmt badekar fuld af vand med fire voksne inde det kan veje et par tusinde pounds. Denne vægt er for meget for de fleste standard-bygget dæk til støtte. Dæk vil knæk og skjule nedenunder.

Indsæt

Du kan undgå dæk sammenbrud ved at indsætte spabadet i dine dæk. Hot tub hviler på jorden, med sin læbe næsten selv med dækket. Du træder ned i boblebadet til at bruge den. Dette giver fordele ved ikke at behøve at styrke dækket sig selv, samt giver en nem måde at komme ind og ud af karret. Desuden, når du kører VVS- og elektriske forbindelser til karret, vil de være skjult under dækket, hvilket gør for en mere attraktiv præsentation.

Forstærkning

Hvis du har en meget høj dæk eller en, der er ganske lav, fungerer måske ikke et spabad Indsæt. I så fald skal du styrke undersiden af dine dæk, så det kan modstå vægten af spabadet. Konkrete placering under dæk vil holde hot tub konstant. Inden du sætter dem på plads, har jorden under dækket jævnet med jorden og kontrolleres for erosion eller komprimering risici. Du skal måske installere et nyt fundament under dæk for at hober. Beton og armeringsjern er stærk nok til at støtte Fundering og hot tub.

Overvejelser

Et spabad er lettest at indarbejde et dæk, før den er bygget. Hvis du er ved at opbygge et dæk, men har endnu ikke besluttet om installation af et spabad, kan du efterlade plads til kører nye VVS og el-ledninger inden for dæk i fremtiden. Før du placerer en hot tub, enten på eller inde i et dæk, rådføre sig med en bygning inspektør for dit lokalområde. Nogle kommuner Forbyd installation af et spabad på toppen af et dæk. Forhøre sig samt om elektriske og VVS koder før du kører nogen nye linjer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com