Hvad Calla liljer symboliserer?

August 18

Hvad Calla liljer symboliserer?

Calla liljer er pærer native til Madagaskar, hvor de vil blomstre hele året, varm vækstbetingelser og masser af lys. Denne kapacitet, sammen med deres uberørte hvide spathe på toppen af en lang, yndefulde stængel, styret udviklingen af deres symbolik.

Historie

Romerne kraft-blomstrede calla Lilje løg indendørs på vintersolhverv at repræsentere opvågnen af lyset fra mørket vinter. Den falliske karakter af spadix indhyllede i en enkelt, blød, cirkelslutninger spathe gjorde det en meget sensuel symbol.

Bryllupper og begravelser

I anden halvdel af 1700-tallet, blev calla liljer introduceret i USA. De blev straks populær som et bryllup blomst, der repræsenterer den elegante skønhed til bruden og uberørte hvide renhed. Ifølge "Historier i sten: A Field Guide til kirkegården symbolik og ikonografi," er denne æra også hvad der blev kendt som den gyldne alder af amerikanske kirkegårde. Symbolikken som et bryllup blomst hurtigt oversat til begravelses traditioner og illustrationer til at symbolisere ægteskab og elegance.

Kunst og filosofi

Takket være den seksuelle fortolkning af den calla lily foreslået af Sigmund Freud, calla liljer popularitet steg og deres betydning flyttet. Kunstnere som Diego Rivera og Georgia O'Keeffe featured calla liljer en fremtrædende plads i deres arbejde. Ifølge "Georgia O'Keeffe og Calla Lily i amerikansk kunst, 1860-1940," Georgia O'Keeffe konstant og fokuseret gengivelser af calla liljer forstærket sensuel feminine symbolikken i blomst og lønmodtager hende titlen "lady of liljer."


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com