Trekant af liv jordskælv sikkerhed

August 18

"Trekant af liv" er et jordskælv-overlevelse teori hvor du stimle sammen i fosterstilling næste til, i stedet for under, en robust objekt eller møbel. Hvis en væg eller andre stort stykke af snavs falder ned mod dig, blokerer møblerne angiveligt en del af snavs, at skabe en trekant af plads omkring dig.

Historie

Udvikleren af "trekant af liv" er Doug Copp, der hævder at være en eftersøgnings-og redningsaktioner ekspert. Copp sagde han havde deltaget i redningsarbejdet for større katastrofer og bemærket, at dem, der gemte sig under møbler døde, mens lommer af air havde dannet ud for flere objekter.

Den tyrkiske motion

Copp hævder en 1996 tyrkiske rednings øvelse viser trekant værker. Arbejdere placeres dummies i en bygning, der er planlagt for nedrivning og fandt, at dem i positionen trekant angiveligt set som de ville have overlevet. Dr. Marla Petal, et jordskælv forsker i Tyrkiet, bemærkes imidlertid, at nedrivning processen ikke efterligne den side til side bevægelse af en reel quake, som kunne have flyttet eller tippet over objekter.

Overvejelser

Petal skrev i et brev sendt til Fællesskabets Emergency Response Team i Los Angeles, at disse rum er uforudsigelig på grund af jordskælvet bevægelse. En anden risiko for "trekant af livet"-strategi er møbler falder over på dig.

En smule af rådgivning

PETAL siger at COPPS råd til at holde sig væk fra trappen og trappeopgange "er gode råd."

I brug alligevel

Time magazine rapporterede i februar 2010, trods argumenter mod metoden trekant, FN havde sendt oplysninger om det personale i Sydamerika.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com