Hvor længe kan vandet ophold i en Kiddie Pool?

August 18

Barnlille puljer varierer i størrelse men er generelt ikke dybere end 3 fødder. De også er ikke større end 15 fod over. Barnlille pools er lavet af plastik og er oprettet i hjemmet af voksne i huset. Vandet er tilføjet med en haveslange, og derefter børnene er tilladt at spille i den. Problemet er, forældre er ikke sikker på hvor ofte vandet skal ændres.

Uden kemikalier

Hvis en forælder vælger ikke at bruge kemikalier i barnlille pool, vandet skal tømmes, når børnene er færdig med at bruge det. Dette bør ske inden for 24 timer. Det betyder, at forældrene skal gå gennem besværet med at fylde poolen med frisk vand hver dag. Dette er ikke en god udnyttelse af vand. Vandet skal tømmes dagligt, skyldes det, at alger og bakterier er hurtige til at vokse i stillestående vand. Dette udgør en sundhedsrisiko for dit barn.

Med kemikalier

Hvis du benytter nogle kemikalier kan du holde din barnlille pool vand meget længere. Hvis dine børn bruge swimmingpoolen på daglig basis, tømme vandet hver måned. Hvis dine børn bruge swimmingpoolen sjældent, vente en måned og et halvt til to måneder før du ændrer vandet. For at holde din barnlille pool sikker skal du tilføje tre fjerdedele af en kop borax til vandet. Dette er en engangs-proces. Dagligt derefter tilføje to tbsp. dichlor pulver. Også to gange om ugen skal du tilføje to og en halv tsk af en poly algaecide. Gør det selv på dage dine børn ikke svømmer i barnlille pool.

Hvornår sker ulykker

Hvis dit barn har en ulykke i poolen, såsom en afføring, dræne vandet. Dette skal gøres straks. Afføring har evnen til at forårsage mange sygdomme. Når du har tømt for vand, hæld 3 kopper af blegemiddel i poolen. Bruge en scrub pensel til at skrubbe alle overflader af plastik pool før skylning og genpåfyldning det. Når du refill det, begynder at bruge kemikalier.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com