Hvordan at rengøre en klippefast vasken med Rust og Chips

August 19

Gendanne et rustent og tilhugget støbejern vasken kan virke som en umulig opgave, men heldigvis kan du fjerne dem sprøde, orange pletter. Rust spiser gennem metal, hvis de får nok tid, men hvis fanget tidligt og fjernet, kan du måske redde støbejern vasken. Selv om chips i vasken vil forblive, skrubbe snavs og skidt fra vasken og desinfektion af overfladen kan tillade, at det bliver operationelt igen.

Instruktioner

•Sand de rustne områder i støbejern vasken forsigtigt med en 000-grade sandpapir tre til fire gange. Børste de løsnede rust partikler til side med en klud, mens du arbejder, så du kan inspicere områderne. Fortsætte med slibning, fjerne alle de rustne områder fra vasken. Fjerne rust partiklerne fra vasken med en hånd-vakuum.

•Pour hvid eddike i en sprayflaske, udfylde det halvvejs. Fyld flasken til toppen med vand. Spray støbejern vasken generøst med fortyndet eddike. Tillad eddike til at forblive på vasken i 30 minutter. Eddike opløser rust resterende inde chips og rifter i vasken. Krat vasken og inde i chips og hakker med en nylon skrubber. Skyl vask med vand og en svamp.

•Mix 1 del blegemiddel med 10 dele vand i en spand. Dyp en svamp i blegemiddel vand og tørre hele vasken, desinfektion af overfladen. Skyl blegemiddel helt fra vasken med vand. Tørre vasken med en ren klud.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com