Hvordan at skære en Monarda

August 21

En blomstrende staude, Monarda didyma er bedre kendt som bee balm, for bestøver det tiltrækker. Planten er hårdfør i US Department of Agriculture zoner 4 til 9, hvor den vokser 4 fod høj og blomstrer juni-August. Selvom bee balm blomster ikke er duftende, frigiver sin grønne løv en behagelig duft. En art, der udbreder hurtigt fra jordstængler, bee balm fordele skæres tilbage lidt i vækstsæsonen og alvorligt i efteråret.

Instruktioner

•Fyld en spand med 9 dele vand og 1 del blegemiddel. Bee balm er udsat for meldug infektioner. Dyp din sakse i løsning efter hvert snit til at dræbe potentielle sporer på vingerne.

•Klippe tilbage stilke holding falmede blomster for at lige over det næste sæt af blade, i hele vækstsæsonen. Denne beskæring praksis er kendt som deadheading. Det inducerer bee balm at fortsætte med at blomstre.

•Prune bi balsam stammer tilbage til 6 inches fra jorden i efteråret efter det stopper blomstrende for sæsonen. Foretage beskæring nedskæringer på 45-graders vinkler for at skråtstille opad.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com