Overlevelse af figentræer

August 21

Overlevelse af figentræer

Med lilla og grøn skræl og dyb pink kød er figner saftige, velsmagende og sund. Ifølge verdens sundeste fødevarer indeholder en enkelt servering af figner 30% af den anbefalede daglige tilførsel af fibre, kalium og mangan, hvilket gør dem en lækker måde at forbruge vitale næringsstoffer. Figentræer er relativt nem at dyrke og under de rette betingelser vil overleve i årevis og bære frugt.

Få den rigtige jord

Gartnere skal give ordentlig jord for figen træer vokse i; plante dem i den forkerte type af jorden vil begrænse deres muligheder for overlevelse. Efter havearbejde vide hvordan vokser figen træer bedst i en lerede jord, der har en lige blanding af ler, silt og sand. Jorden bør have en pH-niveau af 6.0 til 6,5 og være helt fugtig, så den fig rødder til at opsuge vand efter behov.

Plads

Figentræer er som regel meget store, typisk nå højder på 10 til 30 fod. Nogle træer kan vokse så høje som 50 fødder, men figner kan også dyrkes som en busk. Når plantning en ung fig ungt træ, sikre den har masser af plads til at vokse medmindre planlægger at holde det lille via beskæring. Gartnere plantning flere figentræer bør give mulighed for 15 til 20 fod af plads pr. plante at undgå fortrængning.

Klima

Figen træer er mere tilbøjelige til at overleve og trives hvis der dyrkes på ordentlig klimatiske betingelser. Voksende figen træer for frugt kræver rigelig solskin og er bedst gennemføres varm, solrig landestandarder, der kan give de nødvendige stråler. Men stammerne af figner er følsomme over for overdreven varme og lys, så Californien sjældne frugtavlere anbefale Hvidte dem for at give en grad af beskyttelse. Foreningen foreslår også, at gartnere i kølige klimaer vokse figen træer nær en lys-farvet væg mod syd for at maksimere afspejling af varme.

Vand og befrugte

Figentræer er tørstige planter og har brug for regelmæssig vanding for at overleve samt dyb vanding hver uge eller to, men mere kan være nødvendig i varmt, ørken klimaer. Hvis fig tree blade bliver gule og falder af, det er et tegn på dehydrering, så giver ekstra vand efter behov. De fleste figner skal kun være befrugtet hvis de dyrkes i sand eller gryder og for meget kvælstof vil forårsage figen træer til at vokse og samtidig mindske deres evne til at producere frugt, så gå videre med forsigtighed.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com