Bonsai træer til en California Climate

August 21

De varierende klimaer i Californien giver en temperatur for næsten alle præference. I en dag, kan en person nyde sneen, ørken og moderat hærdet miljøer bare ved at køre fra den nordligste punkt Californien til sin sydligste punkt. Dermed vil du også støde på et udvalg af indfødte træer. Mange af disse indfødte træer kan potteplanter og dyrkes i miniature form som bonsai træer. Disse rigeligt variationer tillade bonsai entusiaster at vælge bonsai træer, der opfylder deres begær, såvel som deres klima krav.

Jade Bonsai

En ørken indfødt, jade bonsai er en fremragende udvalg for de tørre, fugtige områder i Californien. Denne saftige plante justerer godt at beholder miljø og også gør godt indendørs. Som en sukkulent, det er meget tørke tolerant og nyder dybt men sjældne vanding. Lig dens naturlige modparter, modne jade bonsai vil blomstre små, farverige blomster i vintermånederne når forsynet med begrænset sollys i hvileperioden.

Ficus Bonsai

Ficus bonsai er en tropisk træ, der bliver ofte dyrket indendørs. De moderat klima i Californien områder såsom San Jose, Oceanside og San Francisco, dog tillade ficus bonsai trives let i den indendørs såvel som udendørs miljø. Denne stedsegrønne bonsai har en relativt langsom voksende mønster og kræver fuld, indirekte sollys og masser af vand for en sund vækst.

Citrus Bonsai

Staten Californien er fyldt med citrustræer. Hvor du finder et naturligt vokser citrus, kan du sikre dig, at din citrus bonsai vil trives der så godt. Områdets ideelt klima tillader citrus bonsai skal forblive udendørs i løbet af hele året. De mest populære citrus Bonsai omfatter orange, lemon og lime. Når dyrkede og beskæring ordentligt, producerer citrus bonsai duftende, miniature blomstrer med forholdsmæssigt størrelse, spiselige frugter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com