Popping støj i vægge & loftsrum

August 22

Popping støj i vægge & loftsrum

Hvis dit hus er giver dig kryber på grund af popping lyde fra inde i væggene og op i loftet, du kan sandsynligvis kridt den op til noget andet end spiritus fra graven. Popping er en almindelig måde at beskrive en bred vifte af lyde, der gør et hus, og årsagerne er forskellige. De spænder fra de helt naturlige lyde af et hus til problemer skal du adresse. Lære de forskellige årsager til disse lyde vil lade dig vide, hvad, hvis noget, du skal gøre for at stoppe det.

Huset er afregning

Hvis dit hus var bygget for nylig, eller hvis det er meget gamle, vil det gå gennem en proces kendt som afregning. Disse er mindre justeringer at huset gør da det justerer til formen af jorden under fundamentet. Forliget kan aldrig helt ende, og lejlighedsvis pop forårsaget af stress eller bevægelse på strøer, samlinger og de forskellige dele af huset er helt normale som vægge og loft ikke udvikler store revner. Hvis de gør, skal du muligvis en bygningsingeniør til at inspicere hjem for at se, hvis det skal have piers installeret for at støtte den.

Popping rør

Undertiden popping lyde begynder når varmt vand er slået et sted i huset. Varmt vand bevæger sig gennem PVC rør, udvide de. Hvis rørene blev installeret med minimal plads til at vokse og skrumpe, kunne rør gnide mod træ struktur i vægge, lofter eller på gulvet. Dette kan beskrives som lyden af en ping-pong bold hoppende på væggen fra anden siden. Dette er normalt ikke et stort problem, og rørene vil ikke nødvendigvis lider nogen skade fra denne gnide, men det kan være værd at udvide huller eller ellers isolere rørene til at forhindre støj, da det ikke er teknisk "normal."

Luftkanaler

Popping lyde kan lyde som om de kommer fra vægge når lydene faktisk rejser ned luftkanaler i hele huset. De dukker kan lyde temmelig højt, da varm luft udvider eller kold luft formindskes den metal kanalsystem, forårsager dem til pop. Du kan placere gummi puder mellem metal kanaler og træ indramning at gøre dem mindre tilbøjelige til at pop.

Temperaturændringer

Da temperaturen i dit hus går op og ned, materialer til at bygge dit hus udvide og kontrakt med varme og kolde. Ofte forårsager denne udvidelse og sammentrækning popping lyde i træ eller andre materialer. Dette er grunden til, at mange mennesker bemærker de ting, der går "pop" i natten. Huset er roligere som mennesker søvn, og huset er hurtigt køling i mangel af solen.

Pest problemer

Et problem, der kan forårsage en popping lyd i dine vægge eller på loftet er skadedyr. Mus, rotter, fugle eller andre dyr kan trådt ind i hjemmet og er tygge, grave og hakke på indre af dit hjem fra loftet eller inde i væggene. Dette er et problem, der kan føre til skader i hjemmet, og det skal afhjælpes så hurtigt som muligt ved at ringe til en exterminator eller en dyr-fjernelse service.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com