Glasfiber meldug fjernelse

November 1

At fjerne mug fra glasfiber kan være en nem opgave, når du ved, hvilke ingredienser til at bruge. Detail-produkter kan være pebret og undertiden ineffektiv, ikke at nævne de skrappe kemikalier disse varer indeholder, som kan være skadeligt for dig og din familie. I stedet overveje at bruge naturlige ingredienser, der er både billig og meget effektiv til at fjerne meldug.

Bagepulver og skålen vaske

En løsning af bagepulver og fad vaskemiddel virker perfekt til at fjerne mug fra glasfiber, som begge ingredienser er mild og vil ikke skade glasfiber overflade. Bland 1 kop vand, 2 tsk bagepulver og fem dråber flydende skålen vaske i en sprayflaske. Sprøjte løsningen direkte på det område, der indeholder meldug, og tørres af med en blød klud. Brug ikke en hård børste eller svamp, da dette kan ridse glasfiber overflade. Gentag så ofte som nødvendigt, indtil alle meldug er blevet fjernet. Bruge dette som en ugentlig rengøring produkt til at holde glasfiber overflader rene og fri for meldug.

Tea Tree olie

Tea tree olie er en mild, æterisk olie, der arbejder vidunderligt for at fjerne mug og meldug fra sarte overflader som glasfiber. I en sprayflaske, mix 2 kopper vand og 2 tsk tea tree olie. Spray direkte på glasfiber overflade og tørres af med en blød klud. Gentag, indtil alle tegn på meldug er blevet fjernet, og bruge som en ugentlig rengøringsmiddel til at holde meldug i skak. Denne løsning fungerer godt, hvis du leder efter en duftende rengøring produkt.

Eddike

Eddike også virker til både fjerne meldug og desinficere glasfiber overflade. Bland lige dele vand og hvid eddike i en sprayflaske, og derefter spray direkte på glasfiber overflade. Tørres af med en blød klud og bruge denne regelmæssigt som en all-purpose rengøring løsning, der vil ikke kun holde meldug i skak, men også Desinficer overfladen og holde glasfiber bakterier-fri.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com