Vindue behandlinger for øjenbryn Windows

August 23

Speciale vinduer som øjenbryn kan være en udfordring at dække. Selv om en afklædt øjenbryn vindue kan være en dramatisk arkitektonisk knudepunkt, skal du muligvis privatliv eller til mørkere et værelse. Når du vælger et øjenbryn vindue behandling, tænke på dine behov. Måske du ønsker at opnå en vis dekorative effekt eller du vil være i stand til at styre, hvor meget lys ind. Mange forskellige øjenbryn vindue behandlinger findes.

Blinds

Form for vindue behandling du vælger, afhænger af om øjenbryn er en del af en hovedvinduet eller står alene. Nogle øjenbryn windows var senere tilføjelser, bygget efter huset var afsluttet.

Ét vindue behandlingsmulighed at overveje er træpersienner. Træpersienner kan fan fra centrum eller være faste lameller. Faste lameller giver lys til at streame i mens blokerer for visningen, giver beskyttelse af personlige oplysninger. Justerbar luftspjæld lameller lader dig vælge mængden af lys, der kommer ind i lokalet. En fordel ved træ eller faux træpersienner er, at du kan vælge farven. Naturtræ skaber en rustik føler, mens hvid er frisk og går med næsten alt.

Lamelgardiner er en anden mulighed for øjenbryn windows. De kan er hængt op på en buede spor og vippes åben i enhver vinkel eller lukket til komplet beskyttelse af personlige oplysninger. Dog kan Lamelgardiner hang fra omridset af en øjenbryn-vinduet ikke åbnes til den ene side. Hvis du vil være i stand til at åbne Lamelgardiner fuldt ud, skal du installere to sæt. Ét sæt dækker vinduet øjenbryn over det traditionelle rektangulære form og andre funktioner som en normal lodret blinde.

Stof vindue behandlinger

Stoffet er en anden øjenbryn vindue indstilling, der tillader dig at spille op form af vinduet. Drapere swags over vinduet øjenbryn eller følg den buede form. Opnå en formel look ved at hænge lange brokade eller tæppe gardiner ovenfor lutter liners. Eller hænge tunge stof gardiner, der er lidt længere end den samlede højde og lad dem pyt på gulvet.

Ren og skær paneler er et andet vindue behandlingsmulighed. Selv om de er faste, hvilket betyder, at du ikke vil være i stand til at åbne og lukke dem, vil de blødgøre og Filtrer lys. De kan blive bundter langs stænger eller sluttede sig til at danne en roset på nederst i midten af vinduet øjenbryn. Da indtrådte i centrum i denne form, fans den ren og skær gardin for at fylde kurven for vinduet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com