Hvordan man kan organisere et soveværelse med ingen skab

August 24

Hvordan man kan organisere et soveværelse med ingen skab

Organisere et soveværelse er svært nok, selv når du har rigelig skabsplads. Når du ikke har et skab, hvor du kan opbevare alle dine ting, kan dit soveværelse hurtigt falde i uorden. Men med et par kreative løsninger, kan du holde dit soveværelse i perfekt orden. Du kan finde, at du ikke engang behøver en skab efter alle.

Instruktioner

•Gem din tøj i et holdbart stående skab. Bruge en, der har justerbare hylder, så du kan gemme andre større eller mindre tilbehør samt. En anden mulighed er at gemme tøj i et klædeskab. Stabelbare kasser mod en mur laver et godt sted for pladskrævende trøjer.

•Brug lagerbeholdere til at gemme out-of-season tøj. Mærke dine placeringer, så du ved, hvad der er i hver enkelt. Du kan også vedhæfte hjul til bunden af en trækasse eller skuffe fra en gammel kommode. Dette kan nemt blive rullet ud af syne under sengen. Hvis det er i dit budget, købe en seng, der har stuverum bygget ind i den.

Forpakket en billig plastik organizer med flere rum til at gemme elementer som bælter, smykker, og bånd. Overveje at dække bunden af nogle af rum med følte at beskytte smykker fra ridser.

•Sæt knager til bagsiden af dit soveværelse dør. Hænge din kåbe, pels og en hængende vaskeri pose i stedet for en kurv.

•Installer pull-out hylder langs en væg, der kan huse alle dine sko.

Hæng et pegboard på en væg, så du kan hænge op punge, tørklæder, halskæder og andet tilbehør.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com