Hvordan at forsegle en bruser Faucet Trim til en glasfiber brusebad væg

August 24

Hvordan at forsegle en bruser Faucet Trim til en glasfiber brusebad væg

Det sidste trin, når du installerer et brusebad hane er en, som folk ofte glemmer, men det er vigtigt. Efter at du har sikret håndtaget, skal du forsegle trim til bruseren væggen, eller vand vil sive bag sig og i udformningen. Du ønsker ikke, at det sker fordi rådne indramning kan tvinge dig til at trække bruseren efter kun et par år til at foretage reparationer. Den bedste caulk at bruge i en bruseniche er ren silikone. Du kan bruge sorten klart eller en med en farve, der svarer til væggen.

Instruktioner

•Åbn en slange af klar eller farvet silikone caulk ved at skære dysen i en vinkel med en hobbykniv til at lave en 1/4-inch hul. Punktere den indre tætning af rør med et søm og lægge røret i en fugepistol.

•Drej trim plade og læg den på en flad overflade. Deponere en kontinuerlig perle af caulk omkring den udvendige kant, derefter installere trim. Tryk det mod bruseren væggen og Fastgør det med uanset skruer leveres med hane.

•Spread en anden perle af caulk omkring den udvendige kant af trim. Tegne spidsen i en kontinuerlig bevægelse omkring trim, mens du holder konstant pres på udløseren pistolen. Fjerne spidsen, så snart du når til slutningen af perlen og trykkes trykaflastning knappen på pistol til at stoppe strømmen af caulk.

•Tool perle ved at trække din finger omkring ydersiden af trim i en kontinuerlig bevægelse. Denne handling ikke kun udglatter caulk, men det presser det mod begge overflader til at danne sælen. Tør overskydende caulk off din finger med en fugtig klud.

• Lad caulk tørre natten over, før du bruger bruseren.

Tips & advarsler

  • Gnide dine fingre med en mineral spiritus, når du er færdig med at fjerne eventuelle caulk, der ikke kommer ud med en fugtig klud.
  • Silikone caulk har en stærk eddike lugt, der er udelukkende ubehagelig for nogle, men kan forårsage luftvejsproblemer hos andre følsomme personer, så holde værelset godt ventileret. Lugten kommer fra eddikesyre, som også er til stede i eddike.
  • Hvis du erstatter trim der tidligere blev installeret, rent alle gamle caulk off eller nye caulk plejer forsegle korrekt.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com