Hvordan til at identificere udendørs blomstrende planter

March 14

Hvordan til at identificere udendørs blomstrende planter

Blomstrende planter er meget forskelligartede, idet de viser alle farver af blooms at blomstre på forskellige tidspunkter af året. Fra butterfly bush, der dukker op i løbet af juni til September til den blomstrende kornel træ, der producerer sin hvide blomster i April, er navngivning af en bestemt plantesort udfordrende. Heldigvis har du fordelen registrere alle anlæggets forskellige karakteristika til at hjælpe dig med at identificere de blomstrende arter, som du støder på i udendørs.

Instruktioner

•Skriv ned vækst vane, som træ eller busk, der den udendørs blomsterplante tager. Planter kommer i mange former, herunder ground Cover, klatring vinstokke og vandplanter.

•Optag området hvor din plante vises. Nogle blomstrende træer, som tung - olie træ, vises kun i hårdførhed zoner fra 8 til 10, mens bunddække rose mos er fundet i hele Californien samt mange Midtvesten og østeuropæiske stater.

•Undersøg farver af din blomstrende plante og være sikker på at bemærke om blomstrer har mere end én skygge og alle karakteristiske træk. Blomstrer på johnny jump-up, som et eksempel, vise lilla, hvide og gule nuancer og bære flere mørke linjer på indersiden kronblade.

•Look i form af blomster til at hjælpe med at indsnævre arterne. For eksempel, har crown imperial klokke-formede blomstrer, der hænger nedad og vise grønne dele, der ligner en ananas top.

•Skabe op siden "Avanceret søgning" på webstedet USDA til at indtaste dine resultater i databasen. Vælg de indstillinger, der passer til dine noter og klik derefter på "visningsresultater" knappen for at generere en side med links, der matcher dine kriterier. Klik dig gennem hver link indtil du finder din udendørs blomsterplante.

Tips & advarsler

  • Du kunne også tage et fotografi af blomstrende plante og bringe det til et havecenter at få hjælp til at identificere sin arter.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com