Arizona Carbide værktøjer

August 25

Arizona Carbide Tools er et firma baseret i Arizona har specialiseret sig i en bred vifte af skærende værktøjsmaskiner og dele, der bruger carbide kanter. Carbide er en af de hårdeste og mest holdbare metaller, du kan bruge til at fremstille værktøj, især industrielle værktøjer og maskiner.

Savklinger, savblade

Arizona Carbide værktøjer fremstiller savklinger, der bruger carbide tip. Disse vinger har en base af stål, og tips er belagt med hårdmetal, der er skærpet til en fin kant til opskæring. Gør hele klingen ud af carbide er upraktisk, og det ville gøre knivene meget dyrere.

Borehoveder

Arizona Carbide værktøjer gør trin boremaskine og router bits til øvelser, der er tippet og kantet i hårdmetal. Holdbart og hård, disse bits er yderst nyttigt til at bore gennem metaller som stål eller titanium, som er resistente over for anden værktøjer.

Andre kuttere

Forskellige værktøjer sat ud af Arizona Carbide værktøjer omfatter specialfremstillede værktøjer samt hul saw bits, shaper kuttere og årlige kuttere. Hvis kunder finde, at de ikke kan få den ordentlig fræser i den størrelse, som deres projekter skal selv, tilbyder Arizona Carbide værktøjer også custom made carbide tip værktøj fremstilling.

Værktøj skarphed

Ikke så meget et værktøj som en service, Arizona Carbide værktøjer vil skærpe kanter på carbide tippet vinger til kunder mod et gebyr. Dette er en stor tjeneste, da skarphed carbide er ikke noget, de fleste mennesker kan gøre selv, og det tager specialiseret kendskab til materialet. At få værktøjet skærpet sikrer også at tips vil vare så længe som muligt.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com