Sådan installeres benytter Deadbolt låse

August 25

Sådan installeres benytter Deadbolt låse

Kwikset dealbolts er nemme at installere og tilbyde en høj grad af sikkerhed. Kwikset tilbyder Låserigel og locksets at indslag forskellige niveauer af sikkerhed til lette kommercielle og private formål. Besøg selskabets hjemmeside (Se ressourcer) oplysninger om stilarter og finish, der tilbydes.

Instruktioner

•Fjern alle deadbolt låse stykker fra pakken og sørg for, at alle dele er der. Placer låsen mekanisme gennem hullet i siden af døren og sædet det på plads. Hvis det er nødvendigt, skal du bruge et stykke affaldstræ og en hammer til sædet det helt. Placér affaldstræ over låsen mekanisme og skubbe låsen i mekanismen med træ. Holde træet på plads med én hånd og pund på træ, indtil låsen sidder flugter med siden af døren.

•Skru låsen mekanisme til døren gennem de to huller i smæklås plade på siden af døren.

•Når anker fittings gennem hullerne i låsen mekanisme fra ydersiden af døren.

•Sæt thumbturn stykket mod indersiden af døren. Hullerne i thumbturn siden med anker fittings og placere monteringsskruer gennem thumbturn siden. Stramme monteringsskruer med en skruetrækker. Forsøg at flytte deadbolt i døren for at være sikker på det er monteret stramt. Hvis deadbolt afløse bevæger sig rundt, stramme mere monteringsskruer.

•Sæt strejke plade til udskæring i døren jamb. Montere strejke plade med de medfølgende skruer og en skruetrækker.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com