Tøjvask foldning og opbevaring

August 25

Tøjvask er nogens favorit akkord, men nogen har til at gøre det. Folde Tøjvask holder tøj ryddelig, organiseret og klar til at gå. At holde tøjet foldede og opbevaret korrekt vil spare dig tid i fremtiden. Du vil vide hvor ting er når du opretter en outfit, og der vil være færre rynker til at udjævne. Plus, friske Tøjvask ser ud og lugter fersk.

Toppe

Toppe er typisk foldet ind i pæn kvadrater eller rektangler. Forsøge at få den skjorte så fladt som muligt, folde ærmer eller våben til bagsiden af skjorten. Fold skjorten i halvdelen, så brystet er på forsiden og derefter fold det i halvdelen igen. Du skal ende med en pæn rektangulære fold.

Bunde

Bunde er typisk foldet ind i kvadrater eller rektangler. Fold bukserne i halve, væk, foring op bunden af benene med hinanden. Derefter fold benene op til butt-lomme, og derefter fold i halvdelen igen. Du skal ende med en ryddelig firkantet par maling.

Tøjvask Tips

Prøv at folde dit vasketøj, så snart det er gjort i tørretumbleren. Dette er det bedste tidspunkt til at folde fordi vasketøjet er lys, frisk og har færre rynker.

Hvis du laver for andre folks vasketøj, sortere alles tøj i separate bunker.

Underhold dig selv mens du folde. Tage dit vasketøj til stuen og se dine foretrukne show eller film, mens du folde. Eller lytte til noget musik.

Hængende Versus foldning

Hænger vasketøjet er også en smart løsning. Hvis du ejer kjole bukser, hænge sengetøj, bluser eller tøj lavet af materiale, der rynker nemt, det. Eller hvis du har et større skab end du gør en kommode, udnytte din plads og hænge mere af dit tøj. Voluminøse varer, ligesom jakker og trøjer, er bedre at hænge så godt, fordi de kan tage for meget plads i dine skuffer.

Kommoder og skuffer

Organisation er afgørende, når det kommer til tøjvask. Du skal være i stand til at finde dit tøj nemt når dressing. Vide, hvor skjorter, bukser og undertøj er er vigtig, og det vil spare dig fra at gøre et rod søger efter tilfældige sokker eller elementer.

Oprette en separat skuffe til undertøj, jeans, kjole bukser, sokker, skjorter og trøjer. Dividere din kommode som dette vil gøre tøj nemmere at lægge væk og til at finde.

Toiletter

Hvis du har et stort skab, bruge den. Du kan let organisere dit tøj i et dejligt, rummeligt skab. Farve koordinere dit skab er en måde at organisere. Sætte alle de varme farver tøj sammen og alle de seje-farvet tøj sammen.

Hvis du ikke kan lide denne idé, derefter organisere af stil. Hænge alle Kjolerne sammen, alle de tank-toppe til sammen, alle sammen turtlenecks, alle sammen veste, alle jeans sammen og så videre. Denne metode gør det nemt at sammenligne og kontrast outfits, når de beslutter, hvad dupsko.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com