Hvordan til at bøje elektrisk ledning eller rør

November 3

Elektrisk ledning, der løber fra boksen breaker til forretninger, apparater, pool lys, osv., er indeholdt i conduit. Hvis du planlægger at køre wiren dig selv, vil du have at vide sådan Bøj kanal eller rør til at få det til sin destination. Planlæg din rute grundigt. De færre bøjninger i kanal, jo bedre. Koderne i de fleste stater begrænser antallet af bøjninger du kan have i en køre. Trække ledning igennem en masse sving er også mere vanskeligt.

Instruktioner

•Mark kanal hvor du vil bøje at begynde. Placer conduit inde i læben eller krog på bender. Find det bøjende varemærke eller pil udskrives på bender. Juster mærket på conduit med bøjning mark eller pil på bender.

•Sæt bender på gulvet. Finde del af den fodstøtte, der stikker ud på bagsiden af bender (det har generelt en slidbanemønster på det). Du kontrollere mærkerne på kanalen og bender er stadig justeret. Placér din fod på fodstøtten og holde tunge, men støt, pres på bender med din mund, mens du gør bøje i kanalen.

•Anvend en firkant for at sikre røret er korrekt længde og vinkel i svinget er korrekte.

Tips & advarsler

  • Når bøjning 1/2-inch EMT conduit, vil en 90-graders bøjning tage op fem inches af conduit. Hvis du ønsker conduit bøje af 20-tommer mark, ville du fradrage fem inches, at gøre mark du tilpasning til bender pilen på 15 inches. For 3/4-inch EMT eller 1/2-inch stive, ville bøje tage op seks inches af conduit; 1-tommer EMT eller 3/4-inch stive, bøje ville tage op otte inches af conduit og for 1 1/4 tomme af EMT eller 1-tommer stive, bøje ville tage 11 inches af conduit.
  • Elektriske koder i nogle stater kræver bøjninger i conduit på en måde, at slangen ikke er skadet og forhindrer den indvendige diameter på indersiden af røret bliver mindre end resten af røret.
  • Elektriske koder i nogle stater også staten, du ikke kan have bøjninger, tilføje op til mere end 360 grader samlede i en køre. En køre ville være længden af conduit fra det sted, hvor du kan få adgang til ledningerne til næste sted, du ville have adgang til ledninger. (Det ville betyde, at du ikke kunne have mere end fire 90 graders sving i en køre for kanal).

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com