Pool sikkerhedsudstyr

August 27

Pool sikkerhedsudstyr

At eje en pool er et privilegium og et ansvar. Pool ejere skal gøre regelmæssig vedligeholdelse for at holde poolen, sanitære og sundt for svømmere. Pool ejere skal også holde i tankerne at svømmebassiner kan være til fare for dem, der ikke kan svømme og for dem, hvis dommen er ikke moden. Ansvarlig pool ejere holde pool sikkerhedsudstyr på side til enhver tid at beskytte gæsterne og andre, der måtte vandre i fra nabolaget.

Låger og hegn

Pool ejerens første linje i forsvaret mod uautoriseret brug af swimmingpool og mulige ulykker er en pool hegn og gate. For maksimal sikkerhed, skal pool hegn være mindst 4 fod høje langs alle fire sider af pool, ifølge American Academy of Pediatrics. Hegnet skal ikke have nogen huller eller åbninger, som et lille barn kunne kravle gennem eller over. Pool gates skal være selvlukkende og selvstændige lagres. Låsene bør være i en højde, at små børn ikke kan nå.

Pool alarmer

Hvis huset fungerer som den fjerde side af hegnet omkring poolen, bør en alarm installeret på exit døren til værftet eller pool-området, så voksne får besked, hvis børn vandre ud til poolen. Der findes mange typer af pool alarmer der registrerer bevægelse af vandet, hvis nogen træder eller falder i swimmingpoolen. Disse kan hjælpe med at redde liv.

Standard Pool sikkerhedsudstyr

En hyrde krog--en lang stang med en krog på enden til at hjælpe hjælpe svømmere ud af puljen--er en standard stykke pool sikkerhedsudstyr, der hver pool bør have ved hånden. Denne krog skal være lavet af glasfiber eller andet materiale, der ikke lede elektricitet. En godkendt liv preserver at kaste til en nødlidende svømmer bør også være tilgængelig på ved swimmingpoolen på alle tidspunkter. En sikkerhed float linje skal markere, hvor pool hældningen bliver dybere, på 5-fods niveau, ifølge den amerikanske Consumer Product Safety Commission.

Afløb dækker

Pool afløb dækker er en vigtig del af pool sikkerhedsudstyr. Død af mange børn er tilskrevet de stærke suge kræfter af pool afløb, der kan holde børn under vand. Pool sikkerhed Rådet anbefaler, at disse dækker har solide, rustfri skruer, der ikke vil rust eller korroderer, giver dækning til at løsne og forlade afløbet afdækket.

Telefon

En bærbar telefon skal være på side tæt på swimmingpoolen i tilfælde af ulykke. Tid er afgørende for at redde en druknende ofrets liv, og at have en telefon så tæt som muligt til pool kan spare dyrebare sekunder, når du ringer til nødhjælp. Bærbar telefon enheder har ofte flere håndsæt for placering i forskellige steder rundt omkring i huset. Man bør altid holdes i eller tæt på pool-området for øjeblikkelig adgang.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com