Typer af Pool dæk

November 3

En fantastisk måde at komplimentere en swimmingpool er at tilføje ekstra udendørs levende rum omkring det med et dæk. Der er mange forskellige stilarter og designs at vælge imellem med hensyn til materialer, størrelse og form, så vil du ønsker at gå med en pool dæk, der bedst passer til din særlige smag og livsstil.

Værdien af en Pool dæk

Tilføjer en swimmingpool til din baggård landskab kan være en større investering. Herunder en pool dæk ind i det overordnede design, vil du maksimere værdien med hensyn til din personlige nydelse samt øge værdien af dit hjem. En korrekt udformet pooldækket vil hjælpe integrere det eksisterende landskab, skabe en problemfri udseende til det hele baggård pool-området. Det er vigtigt at vælge det rigtige materiale til pooldækket i rækkefølge at blande sig med de eksisterende strukturer.

Træ Pool dæk

En af de mest økonomiske valg for en pool dæk er af træ. Der er grundlæggende tre primære typer at vælge imellem: Trykimprægneret fyrretræ, cedertræ og redwood. Trykimprægneret fyrretræ er den billigste, men cedertræ og redwood vil modstå rådne i en længere periode. Den primære fordel ved en træ pool dæk er mulighed for at tage højde for elevation ændringer i landskabet. Dette gælder især, hvis puljen er over jorden. Den store ulempe at træ er, har en tendens til at opdele og knæk, hvilket øger risikoen for smertefulde Splinter til bare fødder. Denne risiko kan minimeres ved magten vask og forsegling dæk på en regelmæssig basis.

Sammensatte Pool dæk

Sammensatte dæk er nævn, der er lavet af en kombination af plast og træ fibre. Denne type har alle de samme karakteristika af træ, men er modstandsdygtig over for rådne og henfald og vil ikke knæk og fordelt over tid. Den faktiske udformning af en sammensat dæk vil stadig være fremstillet af trykimprægneret træ, men dæk toppen vil være sammensat pyntede bestyrelser. Dette er et fremragende produkt til et swimmingpool-område, som det kan blande sig med farven på den pool coping og har en glat tekstur, der er let på fødderne. Den væsentligste ulempe at sammensatte pyntede er, at det er langt dyrere at Trykimprægneret fyrretræ. Men mængden af tid og penge du vil spare på vedligeholdelse spørgsmål vil selv ud af den højere upfront omkostninger i det lange løb.

Konkrete Pool dæk

De fleste i-jorden pool pakker indeholder en tre-mund konkrete dæk langs kanten af poolen som en del af prisen. Dette er en glimrende lejlighed til at uddybe denne pyntede ved at tilføje en større konkrete pooldækket enten ryg eller side af poolen. Beton giver også fleksibilitet til at designe pooldækket i enhver form, det eksisterende areal vil give så du er kun begrænset af din kreativitet og budget for projektet. Nogle andre finpudsning, du kan tilføje er en farvet plet eller et bestemt mønster. Disse kan kombineres for at give pool dæk en rig og elegant look, der vil styrke hele baggård landskab.

Mursten eller sten brolægger Pool dæk

Svarende til beton, kan du designe en pool dæk af enhver form, størrelse og farve med brug af mursten, sten eller betonfliser. Der er mange stilarter af fliser at vælge imellem samt særlige mønstre for dæk, selv. Det bedste program til pool-området er at få pavers cementerede på plads i stedet for at blive sat i knust grus eller sand. Du vil undgå at have løst materiale mellem pavers, der uden tvivl vil finde sin vej ind i bassinvandet. Dette vil også hjælpe med at forhindre pooldækket fra skiftende eller synker over tid.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com