Hjem retsmidler til rengøring af rustfrit stål

November 3

Hjem retsmidler til rengøring af rustfrit stål

I de seneste år er rustfrit stål blevet et udbredt produkt i hjem på grund af dens holdbarhed og rent udseende. Du kan finde rustfrit stål apparater, bordplader, bestik, gryder, der serverer retter, køkken gadgets, armaturer og vandhaner. Rustfrit stål rengøringsmidler er speciale elementer og er dyre, men der er mange hjem retsmidler til rengøring af rustfrit stål.

Olivenolie

Efter eksponering for beskidt luft, støv og olier fra fingeraftryk, kan rustfrit stål begynde at se kedelige og stribet. For at gøre din rustfrit stål og slippe af med striber, dab nogle olivenolie på et tykt stykke vat eller ren bomuldsklud og gnid rustfri indtil det skinner.

Club Soda

Rustfrit stål køkkengrej udvikler varme pletter over tid. Aftørring din rustfrit stål køkkengrej med club soda slipper af varme pletter. Bare ising med club soda en klud og tørre det hele køkkengrej. Der er ingen grund til at skylle med vand, når du er færdig.

Eddike

En af grundene til rustfrit stål er så populære er fordi det er lav vedligeholdelse. For eksempel, kan rustfrit stål bestik og gryder sættes i opvaskemaskinen. Sommetider, dog, vil rustfrit stål elementer komme ud af opvaskemaskinen ser plettet på grund af vand pletter. For at fjerne vand pletter, tør rustfrit stål elementer med eddike.

Sprit

Sprit kan anvendes til at rense klistret etiketter ud af rustfrit stål elementer. Første, Tillad rustfrit varen i blød i vand i et par minutter til at løsne etiketten. Næste, anvende nogle sprit med et stykke køkkenrulle og gnides derefter etiketten. Undgå at bruge noget svært at skrabe off etiketten, da det kan ridse rustfri stål overfladen.

Ammoniak

Fedtet rustfri bordplader eller køkkengrej kan rengøres med en opløsning af ammoniak og varmt vand. Tilføj 1/4 kop af ammoniak til 1 gallon af varmt vand. Anvende denne løsning til den fedtede overflade med en vaskeklud og krat indtil fedt er væk.

Cream of Tartar og hydrogenperoxid

Du kan lave en pasta af 3 dele cream of tartar til 1 del brintoverilte. Denne pasta virker meget godt for rengøring rustfrit stål køkkenvaske. Dyp en våd vaskeklud i pasta og gennemsøge vasken godt. Skyl vasken med klart vand og derefter buff det med en ren klud, indtil den er tør og skinnende. For ekstra glans, gnid vasken med olivenolie.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com