Hvordan forbedrer Boston Fern luftkvaliteten?

August 28

Det er velkendt at planter tager i kuldioxid og afgiver ilt, men i slutningen af 1980 ' erne, NASA afslørede, at mange almindelige potteplanter krat andre kemikalier fra luften indendørs. Nogle af de mest almindelige luftforurenende stoffer indendørs er formaldehyd, benzen og trichlorethylen. Disse kemikalier er udgivet med tiden fra menneskeskabte produkter i vores hjem. Behandlede træ, maling, tæpper, møbler og rengøring produkter release disse kemikalier, der også kaldes flygtige organiske stoffer (VOC). Boston bregne er en af de bedste planter til at fjerne dem fra luften.

Metaboliske opdeling

Wolverton miljøtjenester forklarer, at plante blade kan absorbere kemikalier gennem en proces kaldet metaboliske opdeling. Med andre ord, planterne spiser kemikalier og behandle dem for at skabe energi. Kemikalier er opdelt efter nyttige objekter som organiske syrer, sukker og aminosyrer. Planter trække ned ilt og andre kemikalier i luften ind i deres rodsystemer, hvor alle kemikalier er behandlet og frigivet som harmløse-- og gavnlige--vanddamp.

Mikrober

Mikrober er bakterier, der lever i rodsystemet eller rhizom område, at tilpasse sig tilstedeværelsen af noget i retning af formaldehyd ved at producere mere mikrober, der er resistente over for kemiske. Jo længere mikrober er udsat for kemiske i høje koncentrationer, jo mere resistente bliver de til dens virkninger og jo mere effektive bliver de på spise det.

Energieffektivitet og indendørs luftforurening

En NASA publikation forklarer, at efter energikrisen i 1970 ' erne, husejere og bygherrer både blev mere interesseret i fordelene ved energieffektive boliger. De begyndte at bygge huse der var mere lufttæt, der ville forhindre varme østberlinerne i vinteren og forhindre varm luft ind i sommeren. Problemet med dette design er, at luften inde bliver fanget, sammen med alle de VOC, udgivet af huset og dets indhold. Luften indendørs er ikke udsat for regenerativ virkningerne af de omkringliggende økosystem. Dette er mindre af et problem i ældre, utætte boliger. For den typiske 1.800 m² hus anbefaler The University of Minnesota imidlertid 15 til 18 potteplanter i 6 - 8 tommer Potter.

Fordele

Fordel at fylde dit hus med smuk-- og billig--Boston bregner er klar. Der er ingen nemmere måde at rense den luft, som du og din familie og kæledyr ånde end ved hjælp af fælles potteplanter som luftfiltreringssystemer. Men ikke rabat vigtigheden af faktiske luftcirkulation: altid åbne døre og vinduer, når du kan lade gamle, gamle luft og lad i den nye. Andre fordele omfatter højere ilt niveauer indendørs, højere luftfugtighed, som er især rart, hvis du bor i en tørre klima, og endnu lavere stressniveau.

Andre nyttige potteplanter

Boston bregne er ikke den eneste stueplante, der renser luften. Nogle andre fælles rengøringsmidler er spider planter; palmer, såsom areca, bambus og dværg dadelpalmer; samt andre bregner, engelsk vedbend, fred liljer, kinesiske evergreens og grædende ficus.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com