Camellia Sasanqua oplysninger

August 28

Et medlem af familien te sasanqua camellia (Camellia sasanqua) er en blomstrende busk almindeligt dyrket for sine frodige, prangende blomster, som typisk forekommer i sent efterår eller tidlig vinter. En indfødt i Japan, Kina og Korea, camellia sasanqua er en alsidig landskabspleje plante, der kan dyrkes som en container, modellen eller hæk plante.

Udseende

Sasanqua kameliaer kan vokse 4 til 15 fod høje afhængigt af sort. Busk er karakteriseret af skinnende, stedsegrønne blade og lyse pink blomster. Både blade og blomsterne er mindre end den plante mere populære fætter, den japanske camellia (Camellia japonica). Kultivarer omfatter den lyserøde Dauphin, en sort, som vokser 6 fod høj og Bonanza, forskelliger bunddække, der vokser kun 2 fod høje.

Beliggenhed

Sasanqua kameliaer hagl fra tempererede områder og er egnet landskab planter til US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 7 til 9. Nye sorter bliver tilgængelige, kan håndtere koldere klimaer. Sasanquas foretrækker at være vokset i brudt eller filtreret sollys, selv om de vil tolerere fuld sol vanding korrekt. Vokse i en placering, der er beskyttet mod varme, tørre vinde. Kameliaer er lavvandet rodfæstede planter der skal plantes grundt, hvis de skal trives.

Kultur

Vokse sasanqua kameliaer i en rig, økologisk jord, der er sure. Barkflis med blade strøelse eller strimlet bark til at bevare fugten og undertrykke ukrudt. Beskæring er ikke typisk nødvendigt, da busken har et naturligt attraktive vane. Beskæring er bedst gøres i det tidlige forår, før nye blomsterknopper har dannet. Selvom tørke tolerant når dette er stiftet, vil ikke sasanquas se deres bedste, medmindre vandes regelmæssigt.

Problemer

Camellia dieback og camellia blomst blight er to alvorlige sygdomme. Dieback forårsager bladene at visne og grene til at dø, mens blomst blight forårsager blomster til at blive brune. Begge sygdomme er bedst forebygges ved at følgende passende kulturelle praksisser som gødskning og vanding regelmæssigt. Beskære og ødelægge inficerede vækst, at tage sig til at desinficere alle beskæring udstyr. Rive og ødelægge snavs under anlægget, så dette havne svamp og sygdom. En aktuel fungicid kan mindske sværhedsgraden af blomst blight.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com