Hvordan man laver hjem terrarier

November 4

Terrarier tilføje et mål af afslapning til dit hjem meget lig den lindrende tilstedeværelse af en fisk akvarium. Terrarier er små haver inde glasbeholdere. Ligger alt, hvad en plante skal trives i disse containere. I modsætning til almindelige potteplanter indeholder terrarier flere planter i varierende størrelser under rand niveau af beholderen. Forestil dig en lille regnskov vokser inde i en glasbeholder. Mange pet ejere skabe terrarier for edderkopper, øgler og skildpadder. Til dette projekt, vil du lære hvordan man laver en grundlæggende terrarium til hjem med planter kun. Se yderligere ressourcer for tips om at gøre hjem terrarier for dyr.

Instruktioner

Hvordan man laver hjem terrarier

•Rengør beholderen grundigt, at fjerne alle rengøringsmidler for at undgå at skade din nye planter. Husk, at uanset hvad du placere inde i containeren vil sive ned i jorden som luftfugtigheden stiger.

•Sæt en 1-tommer lag af småsten eller grus langs hele bunden af dit terrarium. Grus hjælper med dræning og forhindrer root rot i de fugtige forhold inde i containeren. Spredes et lag af mos over klipperne. Dette andet lag vil hjælpe holde snavs på plads og forhindre afregning og blanding af snavs og klipper over tid.

•Tilføj en glat lag af pottemuld over Mosset. Gøre dette lag omkring 3 til 4 inches dyb til at tillade din planterødder. Justere denne dybde, hvis dine planter har større rødder.

•Tag planter fra deres gryder. Ryst overskydende snavs. Det er bedst at oprette en ordning baseret på højde og plante blad variation. Varierende højder og bladene også gør din terrarium visuelt interessant. Enhver indendørs potteplanter vil være tilstrækkeligt, så ikke agonize over anlægget udvalg andet end for at sørge for dine planter er korrekt dimensioneret for objektbeholderen.

•Dig små huller og placere dine planter i en måde, der er behagelig for øjet. Ved hjælp af et ulige antal planter hjælper designer undgå den naturlige tendens til at afbalancere beplantninger. Pat snavs fast omkring dine planter.

•Tilføj noget i visuel interesse at terrariet. En bunke af sten eller en sten figur giver hjem terrarium karakter og personlighed.

•Kapacitet hjem terrariet grundigt. Hvis din container har et cover, anbring dækslet på og nyde din smukke skabelse. Husk at terrarier må aldrig placeres i direkte sollys.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com