Hvordan man laver hjemmelavet grøn rengøring produkter

August 29

Hvordan man laver hjemmelavet grøn rengøring produkter

Mange af kemikalierne fundet fælles husstand rense er dårligt for planeten og dårligt for dit helbred. Når du faktor i ødsel emballage og oppustet pris af kommercielt afsatte rensemidler, giver at oprette din egen hjemmelavede rengøringsmidler bare mening. Grøn-rengøring kraftcentre som eddike, bagning soda og borax er billigt og let at komme af, og er sandsynligvis produkterne din oldemor bruges til at holde hendes hjem mousserende da penge var stram. Det er tid til at vende tilbage til simple, praktiske løsninger, af hensyn til vores sundhed, vores tegnebøger og vores planet.

Instruktioner

•Mix 1/2 kop destilleret hvid eddike og 1/4 kop bagepulver til 1/2 gallon af vand til at oprette en all-purpose cleanser, der kan bruges på næsten alle overflader, herunder windows. Eddike lugt vil sprede når formlen tørrer, men du kan tilføje flere dråber æterisk olie til at maskere duften, hvis det ønskes.

•Splash fuld styrke eddike under kanten af dit toilet skål og lad det sidde i flere minutter, inden skrubbe. Eddike vil spise løs på hårdt vand pletter og andre oprustning. Drys Toiletbørste med bagepulver for ekstra skrubbe magt og deodoriceringssystem.

•Scour malet eller keramiske overflader, såsom vægge, komfur eller badekar, med bagepulver og en fugtig svamp. Nyd din svamp i eddike til især hårde job, men undgå rengøring flise på denne måde. Eddike kan blødgøre flise injektionsmørtel.

•Slice en citron i halve, drys det med bagepulver og krat dine borde og bordplader med frugt. Skyl overfladen grundigt. Dit hjem vil lugte lækre.

•MOP dine gulve med 1 kop eddike blandes i en gallon af varmt vand. Tilføj et stænk af mineral oil for skinne, æteriske olier til en tiltalende duft eller 1/4 kop borax til ekstra rengøring.

•Polish dine møbler med en blanding af 1 del citron juice og 2 dele olivenolie. Duft og glans er utroligt.

Tips & advarsler

  • Undgå at bruge fuld styrke eddike på glas. Ufortyndet eddike vil etch glas over tid, men hvis ordentligt udvandes, vil det ikke.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com