Sådan fjerner Sheet Metal tagdækning

August 29

Sådan fjerner Sheet Metal tagdækning

Sheet metal tagdækning er et billigt alternativ til fliser og rullesten. Desværre har metal ark tagdækning en kortere levetid. I modsætning til rullesten og flise tag vise metaltag deres alder hurtigere som vejr elementer forårsage rust til form. Hvis du har et ark metal tag og vil erstatte det med enten aluminium, fliser eller helvedesild, er nedtagelse metalplade ligetil. Men, dette betyder ikke, det er en simpel proces, da det kræver en masse fysisk arbejde til faktisk opnå.

Instruktioner

•Sæt en stige mod taget. Sætte på handsker. Placere en skrue pistol, Phillips bit, hexadecimale bit og søm aftrækker i en spand.

•Carry spand af værktøjer op ad stigen og begynde at tag metalplader fra taget med en skrue pistol ved hjælp af Phillips bit og hex bit efter behov. Smide de løste skruer ned i spanden. Gå langs taget fra side til side, åbne hver skrue holder metalplade på plads.

•Begin til at trække metalplader én ad gangen og kaste dem ind i en dumpster eller trailer. Som du trækker op enkelte ark, kontrollere for negle tilbage i taget. Trække op nogen negle opdaget med et søm aftrækker og kaste dem ind i spanden.

•Hav det dumpster opfanget af service du lejet det fra eller tage traileren til en lokal losseplads eller genbrugsstation. Dette vil variere fra sted til sted og hvad er at blive accepteret til genbrug på nuværende tidspunkt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com