Enkle landskabspleje ideer til forsiden af et hjem

November 4

Forreste del af et hus, eller den "offentlige side," er, hvad besøgende først mærke fra kantstenen, og det hjælper dem til at danne en udtalelse fra husejere, fordi det afspejler deres smag og præferencer. Når du udformer en plan for landskab, oprette en afbalanceret, harmonisk og ensartet design, der forbedrer den værdi og appel af området og indfanger besøgendes opmærksomhed mens vejlede dem til din hoveddør.

Sten sti

Designe en indbydende sti, der forbinder indgangen til dit hus til hoveddøren eller til andre dele af landskabet, som baghave, gazebo, pergola eller enhver omdrejningspunkt. Afhængig af personlig smag og ledig plads, holde stien lige eller en kurve det. Småsten, fliser, knust granit, skifer eller grus bevise holdbare, vejrbestandigt og sidste i mange år. Design stien mindst 4 fod bred til nemt at rumme to personer gå ved siden af hinanden. Flise eller tavler er fladt og nemt at installere, mens grus og knuste sten skal være skarpe for at begrænse dem, så de ikke spredes. Dyrke lavtvoksende, spredning, blomstring eller Bladplanter, såsom impatiens, petunias eller hostas på én eller begge sider af stien til varieret farve, form og tekstur. Alternativt kan du tilføje en snigende bunddække mellem store blokke af sten, som timian, der afgiver en behagelig duft.

Belysning funktioner

En enkel og billig måde at fikse op på forsiden af et hus er at indarbejde strategisk placeret belysning funktioner i hele landskabet. Installere lygtepæle langs stien eller hele værftet at levere subtile belysning. Markere en 2-fods-dækkende cirkulær sengen under hvert indlæg og dyrkning af blomster eller planter for ekstra effekt, eller sprede knust grus til kontrasterende farve. Alternativt kan du overveje solar lys langs stien eller projektører, der belyser knudepunkter, buske, træer eller blomsterbede og tiltrække opmærksomhed i mørke. Brug standard gule eller hvide lys, eller farvede alternativer til at skabe en magisk visning ved solnedgang.

Dekorative accenter

Installere dekorative accenter i hele forhaven, der afspejler din stil og fange en besøgendes opmærksomhed, indtil han når din dør. Tilføj en vand-funktionen ligger trygt i et blomsterbed eller langs stien til en beroligende touch til området. Placer en fugl bad eller lave en lille fiskedam, der tilføjer en vand-scape. Plante rækker af stedsegrønne, blomstrende hække at afgrænse din ejendom eller adskille din værftet fra din nabo. Denne naturlige barriere tilbyder året rundt farve. Overveje plantning lavtvoksende blomster foran hække for en ekstra skærm. Tilføje espalier eller Dorne langs kanterne af forhave støtte blomstrende vinstokke samtidig skabe lodrette vægge. Placere plantageejere og beholdere i nærheden af disse til at tilføje dybde til området, eller gruppere dem af varierende højder til at skabe en slående container haven.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com