Hvordan til at afveje tingene uden en skala

August 30

Hvis din husstand skala er brudt, ikke-eksisterende eller du blot ønsker en anden mening, kan du spekulerer på, om der er en måde du kan veje et objekt uden en skala i en knivspids. Men, strengt taget, der er ingen måde at måle vægt uden en skala (siden ethvert apparat du sammensætte at måle vægt er, teknisk set en type skala), den mest rudimentære løftestang og fulcrum vægt måleapparat er en, der kan samles hurtigt ved hjælp af let tilgængelige husstanden objekter. Ru vægt målinger, kan denne teknik erstatte en professionel skala.

Instruktioner

•Gather nogle objekter, hvis vægte er kendt for dig. God husholdning objekter omfatter hånd vægte. Eller se til dit køkken, hvor pakker med tørfoder er trykt med vægt målinger af deres indhold. Du kan også bruge beholdere med vand (en gallon vand vejer 8.35 pounds).

•Opret en omdrejningspunkt for plank at sidde på. Dette bør være noget runde, f.eks. en flaske eller dåse på sin side (du skal lave det på plads på gulvet — tape fungerer godt for dette) eller en rundbundet skål. Sørg for at uanset hvad du bruger er stærk nok til at holde vægten af din planke, objektet du måling og nok måling objekter til lige sin vægt. Omdrejningspunktet skal også være høj nok til at give din planke fuld clearance af gulvet.

•Opret to måling pander. Dette kan være noget lignende to aluminium tærte dåser eller to identiske plastflasker med toppe afbrudt. Én måling af sted pan i hver ende af planken og vedhæfte det, så det ikke vil flytte under målingen.

•Balance din planke med dens tilknyttede måling pander på omdrejningspunkt. Det skal sidde med begge sider, svævende på en ens højde over gulvet. Dette kan betyde, at planke placeres jævnt med omdrejningspunkt i den midterste, men ikke nødvendigvis.

•Sæt det objekt, du vil måle i en måling pan, pas på ikke for at slide planke langs omdrejningspunkt. Den ende, du har placeret objektet på vil synke til jorden.

•Tilføj objekter af kendte vægt til den modsatte ende af planken ud et par ad gangen. Jo mindre de forhøjelser af vægt du har, jo mere nøjagtig bliver dit resultat. Når planken svævende jævnt igen, du har fået ligevægt og du kan vurdere, at det objekt, du har vejet er lig med vægten af de kendte objekter, du har tilføjet.

Tips & advarsler

  • Kan du samle et par forskellige objekter af kendt vægt. For eksempel kan du tage et pund ris og fordelt det mellem to måling pander til at oprette to separate halv-pund samlinger af ris. Du kan derefter tage en af dem, og split, i halve og så videre. På denne måde kan du oprette halv-pund, kvartal-pund, 8-pund og måske endda en sekstende pund (en ounce) vægte fra en pose ris.
  • Være forsigtig med at bruge kun objekter hvis tørre vægt kendes. Otte ounces appelsinjuice, for eksempel, vejer ikke otte ounces, det består af otte væske ounce.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com