Gerber Daisies kommer tilbage hvert år?

August 31

Gerber Daisies kommer tilbage hvert år?

Gerber Bellis vender tilbage hvert år i tropiske klimaer. De betragtes stauder i USDA voksende zoner 9 til 11. De vil også vokse i zoner 6 til 8, men vil dø på den første frost--så i disse områder, de betragtes som enårige.

Identifikation

Gerber daisies vokse farvestrålende blomster, der kunne være hvide, pink, rød eller violet. Blomsterne nå en diameter mellem 2 og 4 inches. Stilk længde er mellem 12 og 18 inches.

Historie

Det videnskabelige navn af gerber Bellis er Gerbera jamesonii, opkaldt efter en skotte ved navn Robert Jameson der først opdagede dem i Sydafrika i 1880. De hurtigt blev populær i Holland og blev bragt til Nordamerika i begyndelsen af 1920erne. Mange af gerber Bellis nu solgt i USA blev dyrket i Columbia.

Ekspert indsigt

Hjemmesiden Floridata anbefaler plantning gerber daisies af en enkelt farve blandt andre udplantningsplanter af en supplerende nuance. Hvis du bor i et område, der er for koldt til at vokse gerber daisies udenfor, anbefaler Ron Smith, en gartner på North Dakota State University, at holde dem inde i dappled skygge.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com