Kjole vindue behandlinger

September 1

Part kjole vindue behandlinger er dekorative gardiner, der er blevet indsamlet eller plisseret for at være minder om en landlig part kjole. Kjole vindue behandlinger er almindeligt anvendt i køkkenet vinduer, men kan også bruges i andre områder i hjemmet hvor indretningen passer dette vinduesgardin casual look. Nedenfor er flere ideer til part kjole vindue behandlinger.

Plaid differentieret vindue Panel par

I et køkkenvindue, hvor der er ringe risiko for solskader til møbler, vælge plaid differentieret panel par. Sættet leveres med en valance og kortere gardinerne til at dække nederst halvdel af vinduet.

Med omhæng og gardin paneler på separate stænger, kan lys indtaste dit værelse uden at give afkald på privatlivets fred. Panelerne er plaid med røde, orange og salvie toner for en land hjem æstetiske.

Blå Tier

24" part kjole blå tier vindue behandling er ideelle for et badeværelse med et lille vindue. Gardinerne dække halvdelen af en standard-størrelse vindue og kan åbnes for at øge lyset i et rum eller kan være lukket for privatlivets fred.

Dette vinduesgardin er 100% bomuld og kan maskine vaskes uden skader. Farver i fest kjole blå tier vindue behandling til blå, gule og hvide badeværelse indretning.

Andover vindue 5-delt sæt

Andover vindue 5-stykke sæt er en unik stil af part kjole vindue behandling passende for en spisestue, soveværelse eller stue. De Plisserede sammenkomster på toppen af gardinet design tilbyder part kjole virkning, men jacquard diamant mønster tilføjer en mere opskalere udseende end de tidligere land stil design. Dette vindue behandling sæt leveres komplet med en vedhæftet valance, gardin tiebacks og er 100% polyester.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com