Hvordan kan jeg fjerne maling fra en glasfiber brusebad?

September 1

Uanset hvor omhyggelig du er, medmindre du helt dække alt i dit badeværelse før maleri, du sandsynligvis til at drysse maling på overflader som din glasfiber brusekabine eller badekar. Måske blev malingen efterladt af en tidligere maler. Hvis malingen er frisk, du er i lykke - du har en handy vandkilde til rådighed, og vand og sæbe vil fjerne frisk maling ganske let. Hvis malingen er gamle, du skal bruge mere end sæbe og vand, men der er opløsningsmidler, der vil rydde op i gamle tørrede maling uden at skade glasfiber.

Instruktioner

•Luk brusedøren og lad bruseren kører med varmt vand i flere minutter. Hvis brusebad drain har en prop, lukke den og lad brusebad stall eller balje fyld med varmt vand og lad det sidde i ca 15 minutter, derefter løbe det. Varme, damp og varmt vand vil blødgøre maling, hvis det er mindre end en uge gammel.

•Scrub blødgjort malingen med en glasfiber-safe slibende svamp eller en klud lavet af en gammel håndklæde. Re våd maling ofte. En slibende renere, som ikke vil skade glasfiber kan hjælpe med stædig tørrede maling.

•Applicer en generøs mængde af denatureret eller gnubbe, alkohol til maling, og gnid det med en ru klud til at fjerne tørrede maling. Hvis malingen har tørret og hærdet, vil dette tage flere applikationer. Prøv også kommercielle latex maling flyttefirma, som er så effektive som denatureret alkohol, selv om mere dyrt.

•DIP en klud i acetone eller lak tyndere og brug det til at skrubbe væk tørret maling. De fleste neglelakfjerner indeholder acetone og fungerer godt til at opløse maling uden at skade glasfiber.

Tips & advarsler

  • Ren maling udslip og drysser op med en fugtig klud straks mens maleri. Den friskere malingen er, jo nemmere det er at rydde op.
  • Besøg en Autodele eller marine levering butik og bede om anbefalinger for stærkere farvefjernerne hvis du har en stor mængde af maling for at fjerne, eller hvis hele brusenichen er blevet malet. Disse butikker bære speciale farvefjernerne formuleret specielt til glasfiber.
  • Åbne vinduer og tænde badeværelse fan når maleri og især når du bruger opløsningsmiddel-baseret flyttefirma.
  • Ikke bruge paint stripper på glasfiber, medmindre etiketten klart, det er glasfiber sikker. De fleste farvefjerner vil blødgøre og kedelig glasfiber.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com