Brug af ikke-Sterile 70% isopropylalkohol til at rengøre

September 1

Sprit (70 procent isopropyl) er en billig, men meget effektiv husstand rengøringsmiddel. Selvom bør sikres at bruge isopropylalkohol i et godt ventileret område, væk fra flammer og ekstrem varme, kan det bruges sikkert i hele hjemmet.

Glas og krom

Lige dele isopropylalkohol og vand gør en fremragende rengøringsmiddel til glas, krom og andre skinnende overflader. Når den anvendes med fnugfri microfiber, er det sikkert for LCD og plasma skærm skærme, smartphone/PDA touchscreens, kameralinser og briller. Tilføje en smule vaskemiddel for at fjerne genstridige tobak film.

Stearinlys

Bruge en alkohol-fugtet klud til at rengøre støvede stearinlys. Tillad stearinlys tørre grundigt før belysning.

Blæk og Permanent markør pletter

DUP blæk eller markør pletter på stof og hårde overflader, så ising på alkohol med en klud til at fjerne pletten. Når du bruger på tøj eller tæpper, først afprøve en skjult område.

Germy snavs

Bruge isopropylalkohol til at rengøre og desinficere de snavsede overflader, at få rørt hele dagen. Gode kandidater til hyppig rengøring med alkohol omfatter telefoner, doorknobs, lyskontakter, køkkenvask vandhaner, computermus og tastaturer, spilleenheder og fjernbetjeninger til lyd og video.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com